Seneste artikler

Hobby

Stort udvalg af Mayflower garn og Sandnes garn i den bedste kvalitet hos Garnværkstedet

Hvis du kunne tænke dig at starte på et strikke- eller hækleprojekt, er det vigtigt at gøre overvejelser om, hvilket garn du vil bruge til dit projekt. Garnværkstedet er dermed det helt rette sted at søge for dig, der leder efter noget lækkert, kvalitetsrigt garn. Her kan du blandt andet finde mærket Mayflower. Du kan også tage et kig på udvalget af Sandnes garn på www.garnvaerkstedet.dk.

Læs artiklen

Erhverv

Hos board-governance.com har du rig mulighed for at udvide dine kundskaber og blive bedre til offentlig bestyrelse

Arbejdet i en offentlig bestyrelse er enormt vigtigt. Det er du garanteret allerede udmærket klar over - især hvis du allerede beskæftiger dig med bestyrelsesarbejdet eller drømmer om at komme i gang snart. Her kommer BOARD GOVERNANCE ind i billedet. De tilbyder nemlig et væld af spændende forretnings- og ledelsesorienterede produkter, som f.eks. bestyrelsesuddannelser. Disse kan du læse meget mere om her.

Læs artiklen

Handel

Læs om Aktiesparekonto og investering for begyndere

Er du ny i investeringsverdenen? Crowdton har skrevet et nyt blogindlæg om investering for begyndere, som er et perfekt startsted til dem, der er helt grønne. Ja, de er også selv ”helt grønne” hos Crowdton, da de tilbyder investering i bæredygtig solcelleenergi. Det kan også være, at du står i en situation, hvor du har ramt loftet på din aktiesparekonto? Det næste skridt kunne være en alternativ investering via crowdton.com.

Læs artiklen

Udvalgte artikler