Dårlig WiFi dækning i hjemmet? Prøv en WiFi mesh router

Dårlig WiFi dækning i hjemmet? Prøv en WiFi mesh router

Hvis du gerne vil have knivskarp forbindelse i hele hjemmet, så skal du have en WiFi mesh router.

Hvad er en WiFi mesh router?

En WiFi mesh router består typisk af en bredbåndsmotor og 1-3 repeatere, som du kan sætte forskellige steder i dit hjem for at forstærke forbindelsen. Enhederne kommunikerer alle sammen med hinanden, så du får et klart signal, uanset hvor du er henne i dit hjem.

Hvis du for eksempel bor i et hus med flere etager, så kan du have en trådløs enhed både ovenpå og nedenunder, som arbejder sammen med routeren.

Derfor er et mesh-netværk en god ide

En WiFi mesh router kan i den grad godt betale sig. Det er en langt hurtigere og mere effektiv løsning i forhold til en traditionel router. Det er også langt billigere at investere i en Wifi mesh router i stedet for at købe flere routere til blot at dække et enkelt område i hjemmet.

Tag et kig på udvalget hos Av-Cables og find de bedste WiFi mesh routere. WiFi mesh routeren og de trådløse repeatere er diskrete og kompakte, så de nemt kan integreres i dit hjem.

Hurtigt WiFi i hele huset

Få spredt dit netværk fra kælder til kvist. En WiFi repeater er også bygget med smarte netværksporte i bunden, så du kan koble dit Smart TV eller computer direkte til enheden. Selvom dit fjernsyn ikke står i nærheden af selve routeren, så kan du nemt få knivskarpt signal.

Prisen for en WiFi mesh router

Du kan godt forvente at skulle betale mere for en WiFi mesh router end en almindelig router. Til gengæld er du sikret en optimal trådløs dækning i hele huset.

Tag et kig på udvalget hos Av-Cables. Der finder du et bredt sortiment af WiFi mesh routere til alle behov og konkurrencedygtige priser.  Vælg mellem routere med 1-3 repeatere alt afhængig af, hvor stort dit hus er. Routeren og repeaterne er nemme at installere, så du kan få forbindelsen op at køre på få minutter.