s

Kreatin og isolat proteinpulver udviklet og testet af Starlabs Nutrition

Kreatin og isolat proteinpulver udviklet og testet af Starlabs Nutrition

CR5 kreatin på starlabs.dk

Kreatin benyttes til at gendanne ATP (energi i kroppen) hurtigere, når den er under stress, og derfor er der mange atleter, som indtager stoffet. Der er flere måder at gøre det på. Hvis du ønsker rådgivning til, hvordan man indtager kreatin på bedste vis, så står Starlabs Nutrition klar med vejledning. På starlabs.dk føres den specielle CR5 kreatin formel, som mange atleter har haft stor succes med. Denne har en neutral smag, hvilket gør den nem at blande med whey protein med specifik smag, som du også kan købe hos Starlabs Nutrition. Kreatin indtages af eksplosive atleter til at yde en ekstra gentagelse i sættet. Jo mere man løfter, des mere udbytte får man, og det er netop derfor, at det giver mening med dette træningssupplement.

Bestil isolat proteinpulver online

De fleste, som tager træningen seriøst, supplerer med valleprotein (whey) omkring træningspasset. Derved har kroppen adgang til essentielle og ikke-essentielle aminosyrer med en høj biologisk værdi, når kroppen har mest brug for protein til at kunne opbygge. Isolat er renere end koncentrat og indeholder mindre reststoffer. I90 isolat proteinpulver fra starlabs.dk er noget af det reneste, du finder på markedet. Du kan se smagsvarianterne, læse om anvendelsen m.m. online, hvor du også kan browse igennem de andre muligheder inden for proteinpulver. Hvis man vil opnå mere med træningen, er isolat proteinpulver et solidt valg.

Træn hårdt og smart. Starlabs Nutrition har alt i kosttilskud til at fuele din træning, hvad end du leder efter kreatin eller isolat protein. Der sælges også BCAA, glutamin, kulhydrater og meget andet til træningen på starlabs.dk.