s

20 fods containerbolig hos DC-Supply

20 fods containerbolig hos DC-Supply

Køb eller lej en containerbolig som ny eller brugt

Leder du efter en midlertidig boligløsning, måske mens du bygger drømmehuset? Eller ønsker du en fast og minimalistisk måde at bo på? En containerbolig er en simpel måde at bo på, men de moderne løsninger hos DC-Supply er skabt med mange funktioner. Køb også kontorskurvogne til virksomheden eller privatbrug. Det er en glimrende og billig måde at få mere plads på uden at skulle til at bygge nyt. Du kan også købe eller leje en komplet skurby, der egner sig til at huse mennesker ved den store byggeplads. Beboelsen kommer med isolering, faciliteter, vinduer og andre ting. Det er nemt at flytte en containerbolig fra A til B, hvilket jo ikke ligefrem er tilfældet med et almindeligt hus. Det betyder, at en containerbolig er den oplagte ide, hvis man ikke kan garantere adressen. DC-Supply har mange erfaringer med at udvikle og designe containerboliger for danskere, som ønsker en speciel beboelsesmulighed. Du skal ikke tøve med at give dem et kald og få et tilbud på en løsning tilpasset dine behov.

20 fods container mål – info på dc-supply.dk

Et af de mest populære container mål er 20 fod, og DC-Supply er også leveringsdygtige med en del i denne længde. Dette er både gældende for nye og brugte typer, som har det til fælles, at de er udført i en robust kvalitet. Derfor kan en container med mål på 20 fod eller andre længder holde i mange år, når du vælger leverandøren DC-Supply. De brugte modeller er grundigt inspiceret, så du ved, hvad du køber – ingen uheldige overraskelser. 20 fods modellerne fås i almindelig højde (som man kender fra de fleste lastbiler og fragtskibe), men også som high cube. Det betyder, at der er lidt ekstra plads at gøre godt med i toppen.

Bestil ny eller brugt 20 fods container eller andre mål hos DC-Supply, der også er leveringsdygtige med containerboliger.