s

Alt fra badesalte til diverse bodyscrubs udbydes hos Badeanstalten

Alt fra badesalte til diverse bodyscrubs udbydes hos Badeanstalten

Badesalte i høj kvalitet

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er en stor passion for velvære og sundhed. Badeanstalten har siden 2002 arbejdet med at udvikle og sæber og olier, og resultatet er blevet et stort sortiment af kropspleje i høj kvalitet. De værner om gamle traditioner for hvordan man laver sæbe, hvilket du bl.a. vil kunne opleve i deres badesalt. Deres badesalt er netop skabt ud fra gamle tilgange og metoder, hvilket gør den unik. Badesalt er et rigtig god kropspleje at have stående ved sit badekar, idet den opfrisker og rengør huden på en sund og naturlig måde. Har du spørgsmål til deres udvalg af badesalt, kan du altid fange dem over telefonen.

Opnå en sund hud med bodyscrub

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også tage et kig på deres udvalg af bodyscrub. Bodyscrub er rigtig sundt for huden idet den eksfolier huden fri for snavs, døde hudceller og fedt. Huden bliver dermed efter super blød, skinnende og velfugtet. I deres udvalg af bodyscrub kan du finde forskellige varianter der har forskellige skønne farver, som vil pynte på et badeværelse. Deres forskellige varianter af bodyscrub har også forskellige dufte, som skaber en dejlig aroma når du er i bad. Finder du nogle produkter på deres hjemmeside som du tænker vil være perfekte til dig, kan du handle dem over deres online webshop.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres lækre udvalg kropspleje, og kontakt dem over telefonen, hvis du har spørgsmål til deres sortiment.