Alt fra byrumsinventar til forskellige betonmøbler udbydes hos ZENZO

Alt fra byrumsinventar til forskellige betonmøbler udbydes hos ZENZO

Flot byrumsinventar

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor passionen for miljøet og design går hånd i hånd. ZENZO har skabt en masse forskellige løsninger på byrumsinventar, der på forskellige måder indgår i deres omgivelser på en miljøvenlig og dekorativ måde. I deres udvalg af byrumsinventar finder du mange forskellige og spændende løsninger. Tag fx et kig på deres pullerter, som både kan fungere som dekorative indslag i et bybillede og som en skulpturel belysning. Har du nogle spørgsmål til deres byrumsinventar, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem over telefonen, hvor de med glæde vil snakke med dig om deres udvalg af byrumsinventar.

Diverse betonmøbler

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af betonmøbler. I deres udvalg af betonmøbler kan du både finde møbler i ren beton og møbler, hvor de har sammensat betonet med lidt varmere materialer såsom træ og stål. I deres udvalg af møbler i beton, kan du fx finde betonbænke, betonsæder, beton modulbænke, betonplinte og beton borde-bænkesæt. Betonmøbler kan være med til at pynte et bybillede og bidrage til at mennesker skaber hygge og samtaler. De kan derudover også fungerer som indhegning af grønne arealer eller af vand. Betonmøbler har derfor mange funktioner og alt efter hvor de skal stå, kan de have mange forskellige udtryk og designs.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og bliv klogere på hvordan man kan tænke miljøvenlig byrumsinventar, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem hvis du har spørgsmål.