s

Alt i mobil og computer som fx billige tablets og SD kort

Alt i mobil og computer som fx billige tablets og SD kort

Køb SD kort til en lavere pris hos Harald Nyborg

Harald Nyborg forhandler SD kort fra PQI som fx mikro SD kort med plads til 16 GB, 32 GB eller 64 GB. Denne kapacitet kan benyttes til alt fra film, serier og musik til skoleopgaver og billeder. Der er mange elektroniske apparater, der gør det muligt at tilkoble et SD kort for at forøge den indbyggede kapacitet. Her kan nævnes fotografiapparatet og videokameraet, men mange moderne bærbare computere gør det også muligt at tilslutte SD kort. Hvis du derimod leder efter ekstern plads med USB tilslutning, så finder du også USB stik hos Harald Nyborg med plads til alt fra 8 GB til 64 GB. Disse kan naturligvis også lagre alle typer af digitale filer, og da alle computere har mulighed for USB tilslutning, så er det mere oplagt med en USB stik frem for et SD kort, hvis man ofte skal benytte ens egne filer på fremmede computere fx til forretningsmæssige præsentationer og lignende, hvor man ikke er sikker på, at der er mulighed for tilslutning af SD kort. Priserne på USB stiks er også lavere end for SD kort. De fleste kan huske dengang 64 GB ekstern plads kostede den halve bondegård, men teknologien har udviklet sig og presset priserne ned, og Harald Nyborg har presset priserne yderligere i bund med deres udvalg af SD kort og USB stik. Klik ind på www.harald-nyborg.dk, og se deres prisvenlige udvalg af elektronik.

Find en billig tablet med en stor 10 tommers skærm

Det er også muligt at købe tablets hos Harald Nyborg, der sælger en billig 10 tommers tablet fra Denver samt andre modeller fra dette stærke brand. Denver formår nemlig at presse prisen på tablets ned til 3-cifrede beløber, på trods af de er spækket med kvalitetsfeatures, der gør, at de kan trække selv meget krævende apps. Her er det altså muligt at finde Quad-Core tablets med Android som operativsystem, der kommer med en betydelig mængde intern hukommelse samt mulighed for tilslutning af SD kort. Det er både muligt at finde Denver tablets med en diagonal skærmlængde på 7, 9 eller 10 tommer. Yderligere forhandler Harald Nyborg Apples priste iPad Pro med en skærm på 10,5 tommer. Apple benytter deres eget operativsystem kaldet iOS, og deres tablets er kendte for at være toneangivende og et eksempel at leve op til for konkurrerende mærker. Man betaler også en højere pris for en Apple tablet som fx iPad Pro, men til prisen får man en kraftig tablet, der scorer højt på alle relevante parametre inkl. holdbarhed. Harald Nyborg gør det altså muligt både at finde billige og top-end løsninger i kategorien med tablets.

En massiv kategori med udstyr inden for computer og mobil på www.harald-nyborg.dk

Kategorien med produkter inden for computer og mobil består af tablets og hukommelseskort inkl. SD kort og USB stik, som nævnt i denne artikel, men du finder også powerbanks, beskyttelsesglas, etuier til smartphones, smartwatches, gaming headsets og mange andre typer af produkter. Elektronik er en væsentlig udgift for de fleste danskere, men Harald Nyborg byder ind med løsninger for alle i forskellige prisklasser, hvor fællesnævneren er høj valuta for pengene. Uanset om du leder efter en seniormobil, lader til iPhone, gamer mus eller en komfortabel gamer stol i et cool design, så er www.harald-nyborg.dk eller en af de mange fysiske butikker fra denne byggekæde gode steder at handle hos. Deres kategori med udstyr til mobil og computer er værd at kende til, uanset budget og forventninger til elektronikken i ens liv.