s

Alt i USB hubs og PS4 controllers online

Alt i USB hubs og PS4 controllers online

USB hub og USB port – Køb billigt hos Av-Cables.dk

Har du behov for flere tilslutningsmuligheder? Vi har alle været der. Man finder den perfekte bærbare computer til en superstærk pris, men lige pludselig har man brug for at koble flere ting til, end der er indgange og udgange til. En smart løsning er en USB hub. Med USB porte og hubs kan man gøre en enkel USB-udgang til mange. Nogle modeller kommer f.eks. også med plads til et Micro SD kort. Denne artikel er skrevet fra en computer, der netop gør brug af denne smarte udvidelsesmulighed, så der pludselig er plads til det hele. Det kan være, man gerne vil benytte et stærkere eksternt netværkskort end det indbyggede, og det kan også være, man vil tilslutte en ekstra harddisk. Hvis du leder efter besparelser på USB porte og USB hubs, så bør du shoppe hos Av-Cables.dk. Deres priser på USB hubs og porte er nemlig langt under niveauet på det danske marked!

Bestil en PS4 controller ekstra

Køb en PS4 controller billigt. Er din gamle gået i stykker eller er ved at blive godt slidt? Ønsker du at alle vennerne også kan spille med, når det endelig bliver weekend? En ny PS4 controller koster ingenting i dag, og Av-Cables.dk har nogle af de bedste priser. Køb controllers til Playstation 4 og snart også Playstation 5 i mange farver. De fås som kablet udgave, der er lidt billigere, men du kan naturligvis også købe trådløse PS4 controllers til gode priser hos Av-Cables.dk. Se udvalget af PS4 controllers online i dag.

Der er mange penge at spare på en USB hub og port hos Av-Cables.dk. Du finder også lave priser på PS4 controllers via www.av-cables.dk – dag til dag levering.