s

Alt i vinduesfolie og solfilm fra kendte mærker som 3M

Alt i vinduesfolie og solfilm fra kendte mærker som 3M

Få rådgivning til valg af solfilm hos BBN Nordic

Læs om solfilm på bbnnordic.dk, som forhandler film fra kendte mærker. Køb 3M og Solar Screen løsninger, som er nogle af de bedste på markedet. I de sidste mange år har BBN Nordic opsat solfilm hos virksomheder i Danmark og Sverige med stor succes. Der er stor efterspørgsel efter denne type film, da den er en økonomisk løsning, der er langt billigere end at udskifte med sikkerhedsvinduer. Der er en række markante fordele. Solfilm reducerer falmning af møbler/inventar, og den er med til at reducere energiudgifterne samt optimere indeklimaet. Man benytter også film, der beskytter mod solen, til at reducere varmeindfaldet og derved skabe en isolerende effekt i bygningen. Når du benytter solfilm, så er der behov for færre udgifter til aircondition, da mindre energi trænger ind i selve bygningen. Man minimerer også udsynet udefra, der er med til at skabe mere privatliv, som f.eks. er ideelt i mange kontorvirksomheder, og som også er ideelt for at minimere tyveri. Hvis tyvene ikke kan se værdigenstandene, så er der mindre grund til at trænge ind i dit firmas bygning.

Køb vinduesfolie fra hjemmesiden bbnnordic.dk

BBN Nordic tilbyder vinduesfolie af topkvalitet, som forhandles fra Solar Screen og 3M. Køb folie og film til vinduer, og undgå at skifte ruderne ud med sikkerhedsglas. På bbnnordic.dk kan du købe 3M Prestige vinduesfolie, som i den grad er kendt for kvaliteten. Læs mere om vinduesfolie, og få rådgivning hos BBN Nordic, som har mange års erfaringer med at vejlede det danske og svenske erhvervsliv. Vinduesfolie er en økonomisk løsning, som giver mening for mange virksomheder.

Hos BBN Nordic kan du vælge imellem det bedste inden for solfilm og vinduesfolie. Få rådgivning samt hjælp til montering hos denne virksomhed – mere info på www.bbnnordic.dk.