s

Amarelli Nordic ApS – Køb lakridspulver og dragéret lakrids fra Calabrien

Amarelli Nordic ApS – Køb lakridspulver og dragéret lakrids fra Calabrien

Lakridspulver fra Italien af

Amarelli Nordic ApS er en officiel forhandler og importør af lakridspulver, lakridsrødder og andre godter fra det italienske lakridsmærke Amarelli. Køb de fantastiske lakridsrødder, der er dyrket langs de smukke kyster i Calabrien. De er sorteret i hånden for at spotte eventuelle mangler, så det kun er den bedste kvalitet, der sendes videre til dig. Lakridspulver og rødder har en kraftig smag, som smager af ægte lakrids. Hos Amarelli Nordic ApS kan du betale med MobilePay, og du er også i stand til at få en gratis prøve med ved bestillinger for over 200 kroner. Hvis du bestiller lakridsrod og lakridspulver hos Amarelli Nordic ApS, er du samtidig sikret gratis fragt. Som det fremgår, er der adskillige fantastiske grunde til at købe førsteklasses lakridsprodukter hos denne specialist i dette italienske mærke, som har fans i hele Verden.

Bestil dragéret lakrids via www.amarellishop.dk

Du finder også italiensk dragéret lakrids hos Amarelli Nordic ApS, der tilbyder dette unikke produkt. Du kan pt. vælge imellem 3 forskellige muligheder inden for dragéret lakrids, når du klikker ind på www.amarellishop.dk. Derinde får du nogle af de bedste stykpriser på disse kvalitetsprodukter, der giver en dejlig lang smagsoplevelse. Du har en oplevelse i vente, hvis du ikke allerede har smagt på den klassiske, dragérede lakrids fra Amarelli. Den kommer i en smuk emballage, der også gør den perfekt som gave til en kær person i dit liv. Hvis du vil bestille italiensk dragéret lakrids fra bedste hylde, så klik ind forbi Amarelli Nordic ApS.

Bestil lækre lakridsprodukter fra Calabrien. Du finder italiensk lakridspulver og dragéret lakrids via amarellishop.dk, der tilbyder fri fragt til hele Danmark. Se også udvalget af lakridsbolcher, pastil lakrids m.m. ved at klikke ind på hjemmesiden i dag.