s

Amazon Ads – Få vejledning af KompetenceKanalen A/S

Amazon Ads – Få vejledning af KompetenceKanalen A/S

Vækst dit onlinesalg med Amazon Ads

Fordelene ved annoncering og markedsføring på Amazon er mange, og derfor har KompetenceKanalen A/S også dedikeret en del af deres services til specifikt at vejlede firmaer i forhold til at få størst mulig gavn af Amazon Ads. Markedsføring på Amazon giver nemlig ikke blot mulighed for at annoncere sine produkter og brands, du og dit firma vil også opleve både højere konverteringsrater og billigere klikpris sammenlignet med annoncering på Google. Dette er som følge af, at Amazon har overhalet Google i forhold til at være forbrugernes foretrukne kanal, når de skal søge efter specifikke produkter. Med Amazon Ads kan du desuden også vælge imellem flere forskellige annonceringsmuligheder – f.eks. Sponsorerede produkter, Amazon stores, Sponsorerede brands og Sponsoreret Display. De understøtter hver især forskellige strategier, der enten sætter dit produkt, dit brand eller brandets værdier i fokus eller arbejder for at sende forbrugeren direkte ind til dit produkt. Her er det vigtigt at vælge den annonceringsmulighed, der kan gavne dig og dit firma mest, og det er det, KompetenceKanalen A/S kan hjælpe dig med. Alt dette kan du naturligvis læse mere om på deres hjemmeside kompetencekanalen.dk.

Nye muligheder for annoncering og digital markedsføring

Brugen af Amazon Ads er dermed et vigtigt værktøj i forhold til at opnå målbar vækst på baggrund af digital markedsføring og annoncering. Men for at udnytte dette værktøj til fulde kan det være en fordel at vælge en samarbejdspartner, der har helt styr på digital markedsføring og er på forkant med markedstendenser: En samarbejdspartner som KompetenceKanalen A/S. De tilbyder nemlig ikke blot at give dig et overblik over økonomi, rådgivning i forhold til Amazon og dit firma, samt opsætning og vedligeholdelse af annoncer. De foretager også en udførlig markedsundersøgelse, der vurderer både konkurrence, priselasticitet og efterspørgsel. På baggrund af dette vurderes det derefter, hvordan Amazon Ads kan gavne dig og dit firma bedst. Så du kan med fordel lade KompetenceKanalen A/S guide din annoncering, hvis du ønsker optimalt udbytte af dine annoncer på Amazon. Der bliver du mødt af digitale eksperter, som hjælper dig til at udarbejde den bedste Amazon-strategi på baggrund af et kombineret kendskab til både firmaets produkt og brand og Amazon Ads inkl. særlige forholdsregler og gebyrer.

Vil du vide mere om potentialet ved Amazon annoncering eller KompetenceKanalen A/S, så klik ind på www.kompetencekanalen.dk og læs om de mange muligheder. Ved at satse på Amazon Ads eller vælge KompetenceKanalen A/S som din samarbejdspartner i forhold til digital markedsføring og annoncering er du nemlig godt på vej mod målbar vækst for dit firma.