Annonce salg til nichemedier med Vendemus

Annonce salg til nichemedier med Vendemus

Kontakt kunder med annonce salg

Når man bedriver annonce salg falder det næsten altid ind under disciplinen “assertivt salg.” Denne disciplin defineres som salg, der er rettet mod kunder, som i udgangspunktet ikke har etableret en præference for, hvad du ønsker at tilbyde dem. Denne type af kunder ville altså aldrig selv have taget initiativet til at kontakte dig, og derfor går annonce salg ind og fungerer som det medierende middel. Der er to grunde til, at potentielle kunder ikke umiddelbart ville tage kontakt af sig selv. Enten skyldes det, at de ikke ved, at du eksisterer, eller det skyldes, at de ikke tror, at det du udbyder, har nogen værdi for dem. Når man har at gøre med annonce salg, har man altså at gøre med salg i modstand. Den eneste måde at nå potentielle kunder på, er ved selv at kontakte dem, hvilket er lige præcis hvor Vendemus kommer ind i billedet.

God know-how garanterer god annonce salg

Hvis denne assertive salgsteknik skal lykkedes, kræver det nemlig en ganske bestemt metodik — noget som de erfarne ansatte hos Vendemus har mestret gennem mange års både livs- og forretningserfaring. Hvis man arbejder med annonce salg, er det nemlig utroligt vigtigt, at man besidder en vis forståelse for, hvordan en forretning drives, og hvordan bestemte målgrupper tænker. Derfor er alle ansatte hos Vendemus mellem 45 og 55 år gamle, hvilket betyder, at de alle besidder en hel del forretningsforståelse og generel livserfaring. Dette viser sig ofte som en fordel når man skal kunne parre potentielle kunders markedsstrategier med netop det markedstilbud eller de produkter, man ønsker at formidle. Annonce salg og processen bag kræver altså konstant overvågning og et skarpt øje, for både kundens behov og strategisk know-how. Dette skal være til stede i alle led af processen — altså lige fra redaktionsmøderne og design af layout til færdiggørelse og planlægning af distribution. En af grundene til, at de ansatte hos Vendemus er eksperter i netop dette, er at ledelsen selv er iværksættere og operationelt aktive 80% af tiden. Alle opgaver er således tildelt ledelsen, hvilket betyder at kapacitetsparametrene altid er under udvikling og kontant stimuleres.

Vil du gå på opdagelse i Vendemus’ store portefølje af samarbejdspartnere, behøver du bare at besøge vendemus.dk og klikke dig ind på kategorien medieportefølje.