s

Bakkamera systemer og sinus invertere til ethvert behov

Bakkamera systemer og sinus invertere til ethvert behov

Bakkamera system – Læs mere på carvision.dk

Overblik er alfaomega, og hos Carvision ApS finder du et væld af løsninger inden for bakkameraer. Bestil bakkamera systemer med monitorer, der viser alle de essentielle vinkler. På www.carvision.dk tilbyder de også 360 grader bakkamera systemer, der egner sig til lastbiler. Den blinde vinkel kræver hvert år liv. En ansvarlig løsning er at installere bakkameraer, som er med til at reducere risikoen for uheld markant. Hos Carvision ApS sælger de ikke blot bakkamera systemer, men de tager også ud på din adresse og implementerer dem. De går ikke, før det hele er klart og kørende!

Sinus inverter fra 400 til 4.000 watt

Køb en sinus inverter hos Carvision ApS, der bl.a. sælger modeller til industrielt brug. Vælg også imellem sinus invertere, der kan benyttes sammen med solceller. På www.carvision.dk har du muligheder inden for rene, modificerede og kombi sinus invertere. God service er en selvfølge hos webshoppen, som tilbyder modeller fra 400 watt og op til 4.000 watt. Hvis du er tvivl om, hvor meget effekt du har brug for, så kontakt personalet. De vil med glæde tage en snak om sinus invertere og komme ud til din adresse for installation. Udvalget byder på kvalitetsmærker som Cotek og Xenteq, der er kendte for nogle af de bedste sinus invertere på markedet.

Besøg carvision.dk, og se udvalget af bakkamera systemer, sinus invertere, LED lys, Apple CarPlay, Android Auto og meget mere. Carvision ApS er en specialist i teknologiske og innovative løsninger til biler, lastbiler m.m. – både til erhverv og til den private kørende.