Bedre dyrevelfærd med billig strøelse til heste, såsom hestespåner og smuld

Bedre dyrevelfærd med billig strøelse til heste, såsom hestespåner og smuld

Jysk Biobrændsel forhandler hestespåner i høj kvalitet

Udover at varme hjemmet op, kan nogle af produkterne fra Jysk Biobrændsel også bruges som strøelse i hestestalden. Derfor finder du et bredt og varieret udvalg af billige hestespåner og andet strøelse til dine hestes underlag i sortimentet. Hestespåner er en smart form for strøelse, der sikrer, at dine heste har et behageligt underlag at bevæge sig rundt på. Hestespånerne er desuden utroligt nemme at fordele over stalden, så det ikke kræver det store fysiske arbejde fra dig at give dine heste et rart hjem. Du kan roligt gå på udkig i sortimentet mellem de forskellige typer af hestespåner, der varierer i egenskaber, mængder, størrelse og brand. På den måde er det ikke svært at finde en type hestespåner, som du er sikker på, dine heste vil elske dig for at købe med hjem til stalden.

Bedre livskvalitet for dine heste med billig strøelse til heste

Leder du efter et flot udvalg af billig strøelse til heste, så er Jysk Biobrændsel stedet, du skal gå på udkig. Her forhandles nemlig en bred vifte af billig strøelse til heste, som sikrer dem et rart og komfortabelt underlag at både stå, gå og ligge på i hestestalden eller -folden. Tag selv et kig på de forskellige typer af billig strøelse til heste, der forhandles i form af både træpiller, spåner og smuld. Den enkelte type af strøelse til heste har sine egne egenskaber, som du kan læse mere om ved at klikke ind på den. Dermed giver siden dig de bedste forudsætninger for selv at finde frem til den type af billig strøelse til heste, som du synes bedst om og vil forkæle dine heste med. Det er et køb, som både du og dine heste vil have glæde af, da dine heste vil få en overordnet bedre livskvalitet, når du indretter deres hjem med omsorg.

Gør som mange andre og besøg Jysk Biobrændsel, der både forhandler miljøvenlig brændsel til hjem og virksomheder samt strøelse til landbrugsdyr. Her kan alle være med, idet priserne er lave, samtidig med at kvaliteten er i top.