s

Besøg lite-house.dk hvis du er på udkig efter facadebelysning eller pendler til vådrum i smarte designs

Besøg lite-house.dk hvis du er på udkig efter facadebelysning eller pendler til vådrum i smarte designs

Facadebelysning du vil elske at komme hjem til

Hvis du går med planer om at peppe facaden på dit hus lidt op, så er det ikke nødvendigvis den helt store omgang, der behøves. Facadebelysning kan nemlig give dit hus et helt nyt look, uanset om du vælger facadespots, projektorer eller væglamper. Den rigtige facadebelysning kan gøre en verden til forskel for det indtryk og det syn, der møder dig, når du ser dit hjem i mørket. Særligt i vintermånederne er dette desuden en oplagt mulighed, hvis du ikke ønsker at komme hjem til et mørklagt hus. Dette hjælper Lite-House dig med at undgå. På deres hjemmeside lite-house.dk finder du nemlig et stort udvalg af lamper til levering i Norge, Sverige og Danmark, så du kan sprede lys både i og omkring dit hjem.

Skab stemning i badeværelset med en pendel til vådrum

Er det desuden ikke blot facaden, men også dit badeværelse, der trænger til nye lamper, finder du mange gode muligheder i sortimentet hos Lite-House. Foruden de traditionelle lamper til vådrum finder du i deres sortiment nemlig også et større udvalg af pendler, der skaber en anderledes og hyggelig stemning på dit badeværelse. Er du ude efter et utraditionelt look, der kombinerer en behagelig belysning med et smukt design, så kan en pendel til vådrum være lige det, du går og leder efter.

Besøg Lite-House og tag et kig på hele deres store udvalg af lamper til hele huset enten ved at klikke ind på www.lite-house.dk eller tage et kig indenfor hos deres showroom i Haslev. Her kan du nemlig selv gå på opdagelse blandt de mange forskellige muligheder og flotte designs.