s

Bestil catering til fester og frokostordninger som abonnement på madkonceptet.dk

Bestil catering til fester og frokostordninger som abonnement på madkonceptet.dk

Frokostordning i København med firmafrokost i særklasse – Madkonceptet

Hos Madkonceptet er hver leverance udsøgt. Man kommer ikke til at blive træt af frokost til firmaet fra cateringleverandøren her, da retterne varieres fra dag til dag, men altid med højt fokus på kvalitet. Madkonceptet går ikke på kompromis med deres råvarevalg. Samlingspunktet midt på arbejdsdagen går hurtigt hen og bliver et højdepunkt med frokostcatering til virksomheder fra denne leverandør af frisk og førsteklasses diner transportable. Firmafrokosten varierer, men overholder stadig nogle generelle strukturer, så der også er lidt tryghed i rammerne. Samtidig kan man vælge en masse frokostretter til, når man abonnerer på firmafrokost fra Madkonceptet. Prøv denne her københavnske frokostordning; I får ikke lyst til at gå tilbage!

Bestil udsøgt catering til firmaets fester og private arrangementer

Hvis det skal være ekstra godt til festen, så bestil exceptionel catering til firmafest og privatfest fra madkonceptet.dk. Der tilbydes unik catering til konfirmation, julefrokost, nytårsaften og andre begivenheder. Madkonceptet er en tapas-specialist med en lang liste af tapasretter at vælge fra, som kan leveres ud af huset i København. Buffeter, hvor du kan sætte dit eget præg på, er også en mulighed både til private og erhverv. Hos Madkonceptet går de op i friske og gode råvarer, og derfor tilbydes ”sæsonens tilbud” med fantastisk mad, der passer til den nuværende sæson. Bestil også catering til reception, konference og fernisering via www.madkonceptet.dk.

Gør livet lidt mere lækkert på arbejdspladsen med en frokostordning. Firmafrokost i hverdagen er sand luksus, der løfter hele livskvaliteten op. Hos Madkonceptet tilbydes også andre former for catering til privatfesten og firmafesten – tapas, nytårsmad, julefrokost og meget andet skønt!