s

Bestil ferier til England og juleture hos Ans Rejser

Bestil ferier til England og juleture hos Ans Rejser

Juletur – Danske og tyske destinationer

Ans Rejser står for en række interessante juleture, der finder sted primært i december, men også november måned. Hvis man rigtigt vil i julestemning, skal man tage til julemarked i Tyskland. På www.ansrejser.dk kan du allerede nu bestille juleture til Lübeck, Hamburg, Berlin, men også danske juleudflugter bl.a. til Tivoli og Tønder. Hvis du drømmer om en særpræget oplevelse op til juleaften, så overvej at bestille et juleflodkrydstogt på Rhinen og Main. Ans Rejser står for mange hyggelige ture til julemarkeder på typisk 1-4 dage. Hvis du er klar på en juletur med kæresten, husttroen eller hele familien, så book en kort smutferie til et julemarked i Tyskland eller Danmark på hjemmesiden.

Tag til sydlige England

Hos Ans Rejser finder du også et par ture til det sydlige England. Vælg bl.a. en tur til Brighton og Eastbourne. Brighton har betaget mange med sin festlige pier, spækket med forlystelser og lækkerier til ganen. Denne alternative by byder på noget for enhver sjæl med unikke butikker på hvert gadehjørne. Ans Rejser arrangerer også en ferie med fokus på Sydvestengland og Cornwall. Denne del af England står i kontrast til resten af landet og travle London. Her har man tid til at fordybe sig og slappe af helt ind til marven. Ans Rejser har mange erfaringer med England, og hvis du er interesseret i en tur til dette land, som har præget den moderne civilisation så markant, kan det herfra anbefales at se mulighederne på ansrejser.dk.

Tag til England med Ans Rejser, eller bestil en juletur til DK eller Tyskland allerede i dag. Du kan opleve de klassiske julemarkeder eller endda komme på et flodkrydstogt langs Rhinen og Main – mere info online.