s

Bestil flotte Villy Nørgaard sengerammer på schwarz.dk

Bestil flotte Villy Nørgaard sengerammer på schwarz.dk

Sengeramme i størrelsen 180 x 210 cm med flere

Hos Schwarz Senge har du flere muligheder inden for sengerammer. Der sælges komplette Kaagaard sengerammer i mange størrelser som fx 180 x 210 cm. Mange danskere har en seng på 180 x 210 cm, og Kaagaard sengerammer kan leveres i materialerne/farverne bøg, eg, hvid og sort. Vælg størrelsen, hvorefter du kan se hvilke farver, der er på lager. Bestil din sengeramme online på schwarz.dk, eller tag et smut til København Ø, og besøg sengehuset bag webshoppen. Schwarz Senge er en servicemindet virksomhed, der altid giver gode tips og vejledning om alt fra sengerammer og elevationssenge til sengebunde og hovedpuder, og der tilbydes også en gratis rygtest, du kan bestille tid til online.

Mærket Villy Nørgaard føres hos Schwarz Senge

Villy Nørgaard er et kvalitetsmærke, der også findes i udvalget hos Schwarz Senge. Villy Nørgaard står bag en række solide og rustikke senge, der er en fryd for øjet. En sengeramme fra Villy Nørgaard er et stykke af Danmark – godt og gedigent håndværk. Der er kræset for detaljerne og fokuseret på at skabe et helhedsindtryk, der sidder lige i skabet. Køb din Villy Nørgaard seng hos Schwarz Senge, og få god vejledning med i prisen. Se billeder og flere informationer om alle Villy Nørgaard produkter, der føres, på www.schwarz.dk.

Hos Schwarz Senge tilbyder de alt fra A til Z inden for kontinentalsenge, topmadrasser, hovedpuder, sengerammer og andre typer af produkter. Der føres kun modeller fra de bedste mærker på schwarz.dk som fx Dunlopillo, Carpe Diem Beds, Schramm, Röwa og Villy Nørgaard, som er nævnt i artiklen her.