s

Bestil frisk aftensmad til døren fra Salt og Peber, og drop færdigretterne

Bestil frisk aftensmad til døren fra Salt og Peber, og drop færdigretterne

Undgå kedelige færdigretter

Siden letaftensmad.dk er værd at klikke ind på for dem, der ikke selv ønsker at stå med madlavningen hver eneste dag, men som stadig ønsker kvalitet og friske råvarer til aftensmad. Denne side går i dybden med den service, der hedder ”Aftensmad”, som Salt og Peber tilbyder. Salt og Peber er et dansk cateringfirma, der også leverer anretninger til forskellige højtider. Vi kender alle sammen at være så træt, at man nupper en af de frosne færdigretter i supermarkedet. Dette er oftest ikke en positiv oplevelse. På letaftensmad.dk kan du læse mere om dette alternativ med aftensmad til døren, hvor du blot selv skal stå for simple opgaver som at snitte grøntsagerne for at sikre friskheden. Dette er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste og travle børnefamilie, der gerne vil droppe færdigretterne.

På letaftensmad.dk kan du læse mere om opskrifterne

Når du bestiller aftensmad hos Salt og Peber, får du udførlige opskrifter, så der ikke hersker tvivl om fremgangsmåden. Variation er altid et vigtigt element for en madordning, og derfor sikrer Salt og Peber, at der er nye retter hver uge. Læs mere om denne fleksible aftensmadsordning på letaftensmad.dk. Der er typisk to valgmuligheder, hvor den første er en opskrift, som rammer bredt, mens nr. 2 er lidt mere unik. Se opskrifterne online hos Salt og Peber, og læs mere om dette alternativ til færdigretter på letaftensmad.dk, som er en god blog, der går nærmere i dybden med denne service. Opskrifterne er naturligvis tilgængelige online.

På letaftensmad.dk kan du hurtigt danne dig overblik over dette nye koncept, hvor aftensmaden leveres lige til døren. De opgaver, man selv skal stå for, er grundet i at bevare friskheden, hvilket er derfor, at ”Aftensmad” fra Salt og Peber skiller sig positivt ud fra mængden.