s

Bestil nytårsmad eller en julefrokost menu til månederne omkring december

Bestil nytårsmad eller en julefrokost menu til månederne omkring december

Nytårsmad til afhentning hos Salt og Peber

Danskerne ved, hvordan man fejrer livets store dage. En af de mest fejrede årlige festligheder er nytårsaften, og en del danskere vælger at bestille nytårsmad som catering i modsætning til at stå med egne gryder i køkkenet. Med nytårsmad som diner transportable fra Salt og Peber ved man, at kvaliteten er i top, og at der er dannet et godt fundament for en uforglemmelig nytårsaften. Nytårsmenuen hos Salt og peber består af laksetatar, oksetournedos plus en fransk chokoladekage til at slutte det hele af med. Hos Salt og Peber har kokkene travlt i tiden op til nytårsaften med at forberede og tilberede nytårsmad til danskere i hele landet. Der serviceres fra forskellige Salt og Peber køkkener spredt rundt omkring i landet, så der aldrig er langt til at afhente nytårsmaden.

Se årets julefrokost menu på saltogpeber.dk – to muligheder

Salt og Peber byder også ind med en lækker julemenu til juleaften eller julefrokost menu til årets julefrokost(er). Danskerne har nemlig tradition for at fejre julefrokost med forskellige kredse, og det kan hurtigt løbe op. Med en af de spændende menuer kommer I til at få lækker og klassisk mad. Der er tale om buffeter, så gæsterne frit kan tage af livretterne. Den står bl.a. på ribbensteg, roastbeef, marineret julesild og julemedister hos Salt og Peber. Du kan blive serviceret af dette cateringfirma i december måned, men også november og januar. Det er besværligt at uddelegere alle opgaverne til julefrokosten, og derfor vælger mange danskere at benytte sig af diner transportable. Med en julefrokost menu fra Salt og Peber går man aldrig galt.

Bestil en julefrokost menu til den store komsammen med venner, familie eller kollegaer online på www.saltogpeber.dk. Firmaet Salt og Peber har en lang baggrund inden for mad ud af huset, og der tilbydes også nytårsmad som catering, der kan afhentes i dit lokale køkken.