s

Bestil nytårsmenu eller julefrokost mad via madkonceptet.dk

Bestil nytårsmenu eller julefrokost mad via madkonceptet.dk

Nytårsmenu med fokus på tapas

Årets nytårsmenu består af en flere-retters tapasmenu. Tapas er små retter oprindeligt fra det spanske køkken. Man forbinder tapas med nippemad og festmad, og derfor er det helt perfekt til nytårsaften. Hvis du er interesseret i tapas som nytårsmenu, er Madkonceptet den foretrukne cateringleverandør. Deres nytårsmenu er perfekt for danskere bosiddende i København, som gerne vil have mindre at se til d. 31. december. Det er populært at bestille mad til nytårsaften ud af huset, så der er mere tid til at hygge, pynte og nyde denne festlige dag med venner og familie. På www.madkonceptet.dk kan du danne et overblik over de forskellige tapasretter, som Madkonceptet tilbyder til deres nytårsmenu anno 2018.

God julefrokost mad ud af huset hos Madkonceptet

Mange danskere har flere årlige julefrokoster at tage til, og det er ofte lettest for alle deltagende at bestille maden udefra. I kan få julefrokost mad leveret fra Madkonceptet, hvis der bestilles for minimum 15 kuverter, og der er tre forskellige julebuffeter at vælge mellem. Vælg fx mellem en utraditionel julefrokost med innovative retter, eller vælg den mere klassiske julebuffet, hvis det skal være ligesom i de gamle dage. Madkonceptet er et populært firma inden for diner transportable i København-området, og deres fleksible catering gør dem til en foretrukken cateringleverandør til et væld af forskellige begivenheder, hvad enten det er julefrokost, bryllup eller nytårsaften. Der tilbydes også en sammensæt selv buffet til julefrokost, hvor du kan tilvælge en masse forskellige retter. Kuvertprisen her afhænger af antal valgte juleretter. Der kan nævnes røget laks med asparges, kryddersild med julesmag, æg med rejer og mange andre klassikere og nyere juleretter.

Madkonceptet er leverandør af mad ud af huset til julefrokost og nytårsaften. Deres nytårsmenu eller julebuffet løfter catering op på et højere niveau, og det gør dem til et foretrukket upper-end cateringfirma i København.