s

Billig DBA fragt og forsendelse af store pakker hos Fragtopgaver.dk

Billig DBA fragt og forsendelse af store pakker hos Fragtopgaver.dk

Billig fragt ved køb på hjemmesiden DBA

Fragtopgaver.dk er et firma og en hjemmeside, som man bør kende til, hvis man ofte handler på Den Blå Avis. Siden her formidler kontakt mellem den handlende kunde og danske vognmænd med faste ruter. Book dig på en vognmand, som allerede kører fra salgsstedet til dit område, og spar mange penge på DBA fragt. Siden 2012 har Fragtopgaver.dk specialiseret sig i at tilbyde private kunder billig fragt ved køb på DBA og fra andre steder af. Det er også en service, som henvender sig til erhvervslivet, som jævnligt har brug for transport på kryds og tværs af DK. Når du starter ud, får du hele fire uforpligtende fragttilbud. Servicen er 100 % gratis, og dine tilbud forbliver altid helt uforpligtende. Bliv endnu en af mange tilfredse danskere, som handler på DBA med lavere fragtudgifter. Læs mere om, hvordan du kan spare penge på fragt ved køb på Den Blå Avis online på www.fragtopgaver.dk.

Forsendelse af store pakker til små priser

Hos Fragtopgaver.dk får du billig kurerkørsel, uanset om du ønsker forsendelse af store pakker, eller du blot har en lille opgave til vognmanden. Det er muligt at bestille forsikret forsendelse af store pakker. Det er klart, du ønsker tryghed ved, at dit designermøbel eller det nye piano kommer sikkert fra A til B. Benyt www.fragtopgaver.dk, hvis du vil have det nemt, billigt og trygt. Spar 75 % på transport af store pakker, når du tilmelder dig. Fragtopgaver.dk er din nemme vej til billig fragt, der understøttes af en høj Trustpilot score. Start med at spare penge på forsendelse af små og store pakker allerede i dag.

Hos Fragtopgaver.dk kan du booke kurerkørsel online. Der er penge at spare på fragt fra Den Blå Avis, men også forsendelse af store pakker fra andre kilder.