s

Boliginteriør af Tine K Home – lampeskærme, puder og gardiner

Boliginteriør af Tine K Home – lampeskærme, puder og gardiner

Lampeskærme i naturmaterialer

lampeskærm - Tine K Home

Tine K Home sælger forskellige typer af lampeskærme, og der er også brugt flere typer af materialer under produktionen. Derfor kan du bl.a. købe lampeskærme af flettet palmeblad, der giver et tropisk udtryk, som stadig passer ind i de skandinaviske designtraditioner og -idealer. Hos Tine K Home kan du også købe en lampeskærm i rattan. Dette er endnu et naturligt materiale, som man forbinder med de tropiske egne, og det giver et skønt look i det moderne nordiske hjem. Tine K Home har været flittige til at benytte rattan – ikke kun for deres lampeskærme. I kategorien med belysning, kan du også finde andre materialer som polyester og diverse metaller. De minimalistiske design passer ind i de fleste hjem, og uanset hvad du hælder til designmæssigt kommer udvalget på www.tinekhome.com til at tilfredsstille. Hvad end du leder efter lampeskærme i form af pendler, væglamper eller andet i belysning, er der nok med muligheder online. Kig fx på de kuppelformede pendler i oxideret messing, eller hvad med en lampeskærm med velourbeklædning? Lys siger meget i forhold til velvære og daglig harmoni. Det er ikke kun lysets stråler, som er af betydning, men også møblet, de emanerer ud fra – lampen, naturligvis. Find designmæssig inspiration hos Tine K Home, som ikke kun leverer til private, men hvor man også kan spotte deres lampeskærme på hoteller og hos andre firmaer i Danmark samt udland.

Store puder fra designerhjemmesiden tinekhome.com

store puder - Tine K Home

Klik dig også frem til små og store puder på www.tinekhome.com. Hjemmesiden bugner med eksklusive og hyggelige puder i flere dimensioner. Vælg mellem puder og pudebetræk i 40×60 cm eller 50×75 cm på hjemmesideadressen. Der sælges pyntepuder med mønstre og flotte farver, du kan bruge til at udsmykke villaen, sommerhuset eller kolonihavehuset. De store puder fra Tine K Home ses også i erhvervslivet bl.a. på hoteller eller restauranter, hvor denne danske designervirksomhed har stået for indretningen. Der sælges pyntepuder perfekt til lænestolen, sofaen eller måske til soveværelset. Med mere end 200 forskellige pudebetræk i sortimentet, er det naturligvis muligt at vælge puder, som passer med ens personlige præference. Uanset om du ønsker stribede eller snørklede mønstre, kan du vælge mellem både små og store puder efter din smag. Dimensionerne lyder 60×60 cm, 60×50 cm, 40×60 cm og mange flere. Du skal naturligvis tage møblets størrelse med i betragtning, når du vælger pudestørrelse. De skønne pyntepuder fra Tine K Home passer ind med resten af stilen, som Tine og hendes virksomhed står for. Derfor kan du vælge mellem skønt boheme pudebetræk med et præg af enkel elegance og botanik.

Skønne gardiner i hør i nordisk stil

gardiner - Tine K Home

Tine K Home forhandler også gardiner i hør via webshoppen, og også her får du hurtig levering. Hørstof er et populært valg i forhold til gardiner. Udover at kunne købe selve gardinerne, kan du også bestille flotte og stilfulde gardinstænger i jern. Disse skaber en god kontrast til de boheme farver på gardinstoffet. Når man designer et rum, skal man ligesom for resten af interiøret nøje overveje valg af gardiner. Hørstof passer godt med de danske designværdier. Tine K Home har designet nogle hyggelige, minimalistiske og boheme gardiner i hør, som herfra kan anbefales. Gardinstængerne fås i flere længder fra 100 cm til 180 cm og adskillige muligheder imellem. Gardinerne fås i forskellige farver af hørstof.

Tine K Home har sat dansk design på det internationale kort. Værdierne med at skabe miminal living, elegance og boheme med botaniske elementer skinner igennem de mange kategorier på tinekhome.com. Hvis du leder efter gardiner i hør, puder eller lampeskærme til hjemmet, så kig nærmere på firmaets sortiment af boliginteriør.