s

Bredt udvalg til skate – Mangler du et skateboard eller rulleskøjter?

Bredt udvalg til skate – Mangler du et skateboard eller rulleskøjter?

Køb dit næste skateboard hos BNA Boardshop, og vælg imellem fede design

At stå på skateboard har bevæget sig ind og ud af popularitet, men er aldrig på noget tidspunkt siden den alternative sports opfindelse gået ud af vores sindelag. Lige nu har skating oplevet en renæssance. De unge har taget sportsgrenen til sig, og der er liv og glade dage på ramperne og i streetmiljøet. BNA Boardshop er en omfattende skateshop. De leverer nemlig ikke kun komplette skateboards, men også udstyr og reservedele. Køb f.eks. trucks, decks og kuglelejer til gode priser. Mangler du også at blive klædt godt på? Så kig på de mange fede skaterbrands, der producerer førsteklasses skatertøj. Se også på skateboards fra PlanB, Dark Star og Enjoi blandt udvalget.

Gode priser på rulleskøjter inkl. inliners og side-by-side

Bestil rulleskøjter på bnaboardshop.dk, der ligeledes er blevet ekstraordinært populære på det seneste. Rulleskøjter er inddelt i en række forskellige typer. Hos BNA Boardshop fører de både inliners, side-by-side og aggressives. De lidt anderledes Heelys rullesko er også inkluderet, og samtidig finder du merchandise til skates. Webshoppen er god til at føre de bedste mærker. Derfor er det ikke overraskende, du kan købe rulleskøjter fra K2, Roces og Tempish på www.bnabordshop.dk. Bemærk, at der er prisgaranti på alle varer, uanset om det er inliners, aggressives eller side-by-side.

Det er ikke kun inden for rulleskøjter, at de fører mange typer. Skateboards fås også som longboards og cruiserboards. De smarte waveboards er også til salg, og alle de inkluderede mærker dér er også af høj kvalitet. Yderligere, får du fri fragt over 499 kr. Så tøv ikke med at putte lidt ekstra i shoppingkurven. Du kan også købe fra brands som DoucheBag, Almost og Bladerunner. Samtidig leverer de kvalitet fra Blind, Emerica, Jibe, Lakai og mange andre.