s

Buch Copenhagen kimono eller tunika – luksus boheme fashion

Buch Copenhagen kimono eller tunika – luksus boheme fashion

En tunika i boho-stil

En flot tunika kan gøre underværker for garderoben. Buch Copenhagen står bag romantiske og feminine tunikaer, hvor inspirationen bl.a. er hentet fra boho-mode. Det er også beklædningsgenstande, hvor detaljerne er i fokus. Køb fx tunikaer med pailletter eller blonder, som kan gå godt i spænd med en masse andet i din garderobe, og som Buch Copenhagen forhandler og designer. En skøn tunika er et must i sommergarderoben fx til en tur i parken eller ned på den lokale café. Hvis du leder efter lækker sommerinspiration, er buchcopenhagen.dk en god side at kende til. Moden derfra forhandles til rimelige priser. Kombinationen af luksus og boheme har betaget mange danske kvinder, og det er netop denne stilart, som størstedelen af tøjet hos Buch Copenhagen tilhører. Om end du leder efter en tunika til hverdag eller fest, bør du kunne finde en romantisk og feminin model, som passer til din personlige stil.

Find sommerens kimono på buchcopenhagen.dk

Find den nye kimono til en god pris i kategorien Buchaholics på www.buchcopenhagen.dk eller i den primære kategori på hjemmesiden. En kimono fra Buch Copenhagen følger den samme tendens som resten af tøjet af mærket, og det betyder naturligvis også, at du frit kan kombinere den med meget andet fra designeren, men naturligvis også din egen allerede eksisterende garderobe. Luk den evt. som en wrap kjole med et flot bælte og brug den med strømpebukser plus stiletter. Du kan også kombinere din kimono med shorts og sneakers og derved kreere et lækkert hverdagslook. Mulighederne er mange med en af de tilbudte boheme kimonoer på buchcopenhagen.dk.

Køb din kimono eller tunika direkte fra designeren af. Buch Copenhagen sælger flotte modeller, der er karakteriseret ved boho-stilen og med de romantiske og feminine undertoner, ligesom beklædningsgenstandene også er karakteriseret ved de mange detaljer og luksus-udtrykket.