s

By Frey forhandler alt i håndsæbe fra kendte brands bl.a. Durance

By Frey forhandler alt i håndsæbe fra kendte brands bl.a. Durance

Durance tilbyder hudpleje, dufte til hjemmet og rengøringsmidler

Durance er et brand, der er elsket for sin skønne, naturlige kvalitet og hos By Frey forhandles en bred vifte af Durance produkter til dig og dit hjem. Durance produkterne er inddelt i flere forskellige kategorier, så du nemt kan finde det, du er på udkig efter. Vælg bl.a. mellem hudpleje, dufte til hjemmet og rengøringsmidler. Fælles for alle produkter fra Durance er, at de er fremstillet af gode ingredienser, og er dejlige for både dig selv og dine omgivelser. Så find nye duftlys eller diffusere til dit hjem, forkæl dig selv med en velduftende parfume eller brug for fremtiden rengøringsmidler fra Durance.

Hos By Frey finder du håndsæbe i en lang række varianter

Du finder mange forskellige dufte i By Freys brede sortiment af håndsæbe her på siden. Håndsæberne fås i en lang række varianter, der varierer i både duft og brand. Vælg bl.a. mellem håndsæber fra Meraki, Penier Des Sens, Savon De Marseille m.fl. med duft af alt fra olivenolie eller jasmin til lavendel, rose, sort te m.m. Mulighederne er mange, og kvaliteten er i top, uanset hvilken håndsæbe du vælger. Læs mere om de enkelte håndsæbers ingredienser og egenskaber på de enkelte produkter. Du kan være sikker på bløde og rare hænder med håndsæbe fra By Frey.

By Frey forhandler udelukkende luksuriøse produkter for den bedste velvære. Lige meget hvilket af By Freys produkter, du leder efter, er du sikker på, at det er af højeste og lækreste kvalitet på markedet.