s

Catering buffet og frokostordning fra madkonceptet.dk – God service

Catering buffet og frokostordning fra madkonceptet.dk – God service

Overvej catering buffet hos eksperterne fra denne virksomhed

En god catering buffet kan løfte enhver fest, og Madkonceptet tilbyder også overdådige buffeter til dine begivenheder, hvad end det er i privaten eller årets firmafest. Få catering buffet til julefrokost og til nytår. Bestil god mad ud af huset til rund fødselsdag og konfirmation. Der er nærmest ingen grænser for, hvad www.madkonceptet.dk giver af muligheder inden for buffet ud af huset. Deres catering buffet fås lige nu i flere udgaver, som du frit kan vælge fra. Ring til personalet, og hør om diner transportable til din dato og fest i KBH og omegn.

En frokostordning er værdifuld for en del typer firmaer

Madkonceptet sørger for høj service, også til dem der bestiller deres frokostordning. Den går ud på at levere mad af friske råvarer til jeres dør. Der er tale om en varieret buffet af gode ingredienser, der giver noget nyt og spændende hver gang. Prøv deres velrenommerede frokostbuffet til firmaer. Frokostordningen gør det gratis for tilpasning til allergikere, vegetarer, alternativer til svinekød osv. Normalt indeholder den noget godt brød, en varm ret, flere lækre salater og velsmagende pålæg. Den byder også på dessert en gang om ugen. Alternativt kan smørrebrød, sandwich, frokostanretninger og andre ting købes til, hvis du har et frokostabonnement hos Madkonceptet. Det er firmafrokost til hele København, som er elsket af en perlerække af de bedste virksomheder, som byen har at byde på. Udfyld den simple formular på madkonceptet.dk, og tag det første skridt til en bedre hverdag på arbejdspladsen.

Www.madkonceptet.dk er førende leverandør af frokostordning til KBH og catering buffeter til virksomheder såvel som private. Det kan være alt fra konfirmationsmad til tapas ud af huset, og der tages selvfølgelig udgangspunkt i fine råvarer med masser af smag.