s

Containere i mange mål – fra 6 til 40 fod

Containere i mange mål – fra 6 til 40 fod

Byg din egen container

Bestil en container til privat og erhverv hos DC-Supply, der forhandler et væld at modeller som beboelsesmoduler eller butiksenheder. Der er et hav af muligheder på www.dc-supply.dk, der leverer til ethvert behov og formål. Køb shipping containere, offshore, eventboder og meget mere på hjemmesiden, der også forhandler militærløsninger og specialbyggede containere online. Hjemmesiden dc-supply.dk indeholder også en masse fakta og viden, der kan gøre dig klogere på containervalg. Du har mulighed for at købe og leje, og du vælger selv, om det skal være en ny eller brugt container. Denne danske ekspert hjælper dig, uanset hvad du leder efter.

Bestil 40 fods container hos leverandøren DC–Supply

Du finder et stort udvalg af 40 fods containere hos DC-Supply, som tilbyder moderne løsninger til private handlende samt til erhverv. Køb lagercontainere ifølge moderne standarder, eller lej 40 fods ISO containere. Bestil kølecontainere og muligheder med frys. Du finder også flat rack og high cube i sortimentet på www.dc-supply.dk, der er leveringsdygtig med et formidabelt udvalg af nye og brugte 40 fods modeller – altid til konkurrencedygtige priser. Find den rette 40 fods container hos DC-Supply, der tilbyder skræddersyede løsninger præcist efter dine behov samt en masse valgmuligheder fra tidligere projekter online. Tøv ikke med at kontakte en sælger fra DC-Supply, som kan vejlede dig om dine muligheder og valg af løsning, uanset om du ønsker 6, 8, 10, 20 eller den lange 40 fods model som high cube, flat rack eller almindelig ISO.

Klik ind på www.dc-supply.dk, og kig på containere med mål på 40 fod, 20 fod samt mindre. Læs om de forskellige valgmuligheder inden for beboelse, køkken, bad og meget mere online samt køb specialmodeller til events. Uanset om du leder efter salg eller udlejning, så er dette danske firma og containerproducent værd at bide mærke i.