s

CPH swinger club – CitySwingers sexklub på Sjælland

CPH swinger club – CitySwingers sexklub på Sjælland

Swinger club – par og singler

Hos CitySwingers findes en af Danmarks største swinger clubs, som ligger i KBH. På swinger clubben findes gode og frække lokaler, der lover et godt og frækt miljø. CitySwingers går meget op i at deres gæster har en god oplevelse i deres swinger clubs, så der skal altid holdes en ordentlig tone og benyttes kondom. CitySwingers swinger club byder på forskellige arrangementer, som fx gb set ups med 10-50 deltagere, glory holes, sexgynger og meget mere. Den danske swinger club byder på fri bar, ligeså snart entré er betalt. Baren i klubberne betjenes af frivillige gæster, som hjælper med at give et godt, frækt og livligt miljø. Besøg www.swingeren.dk og væk dine interesser til livs.

Find en sexklub i København på swingeren.dk

Hos CitySwingers findes Københavns største sexklub. Sexklubben byder på trygge rammer og et godt miljø, hvor at singler og par kan komme og udfordre deres seksuelle fantasier og drømme. Den danske sexklub har over 50 forskellige events hver måned, hvor at man kan deltage i bl.a. gang bang set ups, sm seancer og meget andet. Sexklubberne byder på gratis drinks, ved køb af entré, der giver dig medlemskab i tre måneder. Sexklubberne har stort fokus på sikkerhed og renlighed, så der vil altid være kondomer, glidecreme og håndklæder til rådighed i de forskellige rum. Mød CitySwingers personale og se introvideoer på www.swingeren.dk, så du kan finde dine interesser og lyster frem.

Besøg CitySwingers allerede i dag, hvis du ønsker at udforske dine seksuelle interesser og lyster. Klubberne er både for mænd og kvinder, singler og par, i alle aldre, så alle kan blive en del af et frækt og socialt fællesskab.