s

Davis Danmark ApS forhandler alt lige fra lynpejlere til en Vantage PRO2 vejrstation

Davis Danmark ApS forhandler alt lige fra lynpejlere til en Vantage PRO2 vejrstation

Der er hos Davis Danmark ApS altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtigt vejrstationsudstyr. Sortimentet indeholder bl.a. den smarte Vantage PRO2 vejrstation, samt forskellige lynpejlere, til lave priser.

Vantage PRO2 vejrstation

Hos Davis Danmark ApS finder man en masse forskellige slags vejrstationer, bl.a. den smarte Vantage PRO2 vejrstation, som kan vise meget præcise målinger. Vantage PRO2 vejrstationen man finder hos Davis Danmark ApS, er en meget professionel og robust model, som du kan bruge derhjemme til at aflæse og se meget præcise vejrdata. Med Vantage PRO2 vejrstationen, kan man tilføje yderligere instrumenter dertil, hvis man ønsker at udvide dens muligheder. Man kan læse mere om hvilke muligheder man har og hvad Vantage PRO2 vejrstation er i stand til, på www.davisnet.dk. Herunder kan der bl.a. udvides til at Vantage PRO2 vejrstation kan aflæse UV og solstråling, hvis man finder dette interessant.

Smart lynpejler

En lynpejler er et smart apparat, der har en lyndistance på op til 60 km, hvor man kan se om der er lyn i nærheden eller på vej. En lynpejler fra Davis Danmark ApS kan på den måde advare om tordenvejr eller se hvor tordenvejret er, indenfor en radius på op til 60 km. Lynpejleren advarer med en lyd eller vibration, hvorefter man på HD displayed kan se mere data om tordenvejrets retning og intensitet. Lynpejleren har også en 360 graders pejlefunktion, så man altid er sikker på at den opfanger alt omkring sig. Derfor kan en lynpejler fra Davis Danmark ApS være smart at have tæt på sig, så man altid kan opdage tordenvejr, før det ruller over en. Dette kan være hvis man er på cykeltur, spiller golf eller er ude og sejle, hvor det specielt kan være farligt at befinde sig, hvis der begynder at tordne. Læs eventuelt mere på www.davisnet.dk, hvor du også finder billig fragt og får 30 dages returret.