s

Denis Viet Jacobsen og hans partner investerer gennem deres selskab Solix Group ApS

Denis Viet Jacobsen og hans partner investerer gennem deres selskab Solix Group ApS

En dansk erhvervsmand med internationale erfaringer – Denis Viet Jacobsen

Hvis man står i en situation med sin virksomhed, hvor man synes, at man har brug for hjælp til sparring eller til at tage virksomheden til det næste niveau, så kan det helt klart anbefales, at man vælger at tage kontakt til Denis Viet Jacobsen. Han er nemlig en særdeles stærk og solid investeringspartner, og han er medejer af virksomheden Solix Group, som er et investeringsselskab, der netop har specialiseret sig i at hjælpe andre virksomheder. Det kan være i form af alt fra aktier, risikokapital og virksomhedsfinansiering til forskellige forretningsstrategier og meget, meget mere. Denis Viet Jacobsen har stor erfaring fra diverse stillinger i erhvervslivet, før han valgte at omsætte sin store erfaring til praksis i sin egen virksomhed. Denis Viet Jacobsen har desuden flere års uddannelse bag sig. Han har nemlig en bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og han har siden valgt at udvide med en Master of Business Administration. Det gør således, at han ikke bare har en bred praktisk erfaring, men også har den nødvendige viden til at kunne hjælpe en bred vifte af virksomheder. Denis Viet Jacobsen taler desuden en række forskellige sprog, så hvad enten man opererer på dansk, svensk, norsk, fransk, tysk eller engelsk, så kan Denis Viet Jacobsen helt sikkert være behjælpelig. Denis Viet Jacobsen og Solix Group har desuden stor forståelse for, at alle virksomheder er forskellige. Solix Group vil således altid sørge for, at man får den rette løsning til lige netop sin virksomhed, og man har desuden stort fokus på at finde de løsninger, der er langsigtede, så man er helt sikker på, at den virksomhed, man har, i fremtiden udvikler sig helt rigtigt. Man kan blive meget klogere på det hele og tage kontakt til Denis Viet Jacobsen allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

Solix Group ApS Investeringsselskab leder efter nordiske projekter med langsigtede mål

Hvis man har en virksomhed, som man ønsker at udvikle og gøre endnu større og bedre, så kan det helt sikkert være en god idé at tage kontakt til Solix Group ApS Investeringsselskab. Solix Group ApS Investeringsselskab er nemlig et kreativt og ambitiøst selskab, der oftest hjælper virksomheder i de nordiske lande med en omsætning på 500.000.000 eller derover. Solix Group ApS Investeringsselskab har altid fokus på de langsigtede og holdbare løsninger, så man altid er sikker på, at man har en virksomhed, som udvikler sig gradvist og hele tiden bliver større og bedre. Ejerne af Solix Group ApS Investeringsselskab er danske Denis Viet Jacobsen og svenske Johan Cervin. De har begge stor erfaring fra forskellige stillinger i erhvervslivet og har ligeledes stor erfaring, når det kommer til opkøb og fusioner af virksomheder. Begge ejere har en nysgerrig tilgang til forretningslivet og er altid på udkig efter nye muligheder for investeringer. Man er altså i særdeles kyndige hænder, når man vælger at tage kontakt til Solix Group ApS Investeringsselskab, som helt sikkert kan hjælpe med at finde den rette løsning til lige netop den type virksomhed, man har. Man kan læse meget mere om det hele og tage kontakt til Solix Group ApS Investeringsselskab allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.reneordforpengene.dk.

På hjemmesiden www.reneordforpengene.dk kan man læse meget mere om de mange muligheder hos Solix Group ApS Investeringsselskab.