Design specielt holdtøj, og opret en klubshop hos Sportyfied allerede i dag

Design specielt holdtøj, og opret en klubshop hos Sportyfied allerede i dag

Specialdesignet holdtøj efter dine ønsker

Ikke to klubber er ens, og derfor importerer Sportyfied et stort og varieret udvalg af holdtøj fra en lang række internationale kvalitetsmærker. Det gælder både udstyr fra Adidas, Hummel eller Puma til sportsgrene såsom fodbold, basketball eller løb. Sportyfied forhandler det hele til lave priser. Det helt rigtige holdtøj er nemlig ikke bare vigtigt, men nødvendigt, hvis dig og dit hold skal kunne præstere optimalt. Holdtøj bør helst passe specifikt til både den sportsgren, I udøver, og den enkelte spiller. Derfor findes holdtøj på Sportyfied, I både forskellige design, kvaliteter og størrelser. Design for eksempel jeres helt eget holdsæt med webshoppens brugervenlige designplatform, hvor I kan bestemme præcis hvilket logo, print og tekst, der skal trykkes på hver enkel uniform.

Opret også en klubshop til klubbens medlemmer

Sportyfied kan også sagtens hjælpe jer, hvis I er interesserede i at få lavet jeres helt egen klubshop. Med en klubaftale fra Sportyfied får din klub masser af fordele, både når det gælder service og prisniveau. Udover dette kan Sportyfied dog samtidigt linke til en klubshop, hvor jeres medlemmer hurtigt finder al det sportsudstyr, I har specialdesignet med for eksempel navn, nummer eller logo. Med en klubshop kan hele klubben altså ganske enkelt bestille indendørs- eller udendørssæt til både herrer, damer og børn, der allerede er trykt med jeres specifikke design. Klubshoppen finder de under Sportyfied webshoppen, men de giver din klub 10 % af omsætningerne i bonus, og derfor er det klart værd at investere i. 

Hold dig opdateret med Sportyfied, hvis du heller aldrig vil gå glip af flere fantastiske tilbud på holdsæt, sportsudstyr og meget andet.