s

Dropstativer og pilleknusere til klinikker, sygehuse etc.

Dropstativer og pilleknusere til klinikker, sygehuse etc.

Pilleknuser – En uundværlig del af det daglige hospitalsliv

Her på siden finder du JB Medico Aps’ varierede udvalg af pilleknusere, der gør hverdagen med piller nemmere, mere overskuelig og praktisk. Med en pilleknuser får man både hjælp til dosering og opbevaring af medicin samt overblik over og indtagelse af den. Udover selve pilleknuseren finder du her på sortimentet også synkemiddel, bægre m.m., der gør det nemmere for patienter at have med pillemedicin at gøre. Se selv de mange muligheder hos JB Medico Aps i dag.

JB Medico Aps – Dropstativ til klinik, hospital m.fl.

Dropstativer er et vigtigt og essentielt instrument på ethvert hospital, og det er netop, hvad du finder her hos JB Medico Aps varierede sortiment. Tag et kig på de mange forskellige slags dropstativer, der alle er produceret i Danmark og af rustfrit stål. På den måde kan du være sikker på, at et dropstativ fra JB Medico Aps er yderst holdbart og kan klare en høj vægbelastning. Udover selve dropstativerne finder du også tilbehør og reservedele hertil på sortimentet. På den måde kommer du aldrig til at mangle noget, når der handles hos JB Medico Aps.

JB Medico Aps er stedet, hvor du finder alt indenfor medicinale produkter samt produkter til hospitaler m.m. Kvaliteten er altid i top, hvilket er særlig vigtigt, når det har med mennesker og deres helbred at gøre.