s

Ebbes Udlejning tilbyder bl.a. leje af festtelte og toiletudlejning til gode priser

Ebbes Udlejning tilbyder bl.a. leje af festtelte og toiletudlejning til gode priser

Leje af festtelte

Skal I holde fest på Sjælland, på Falster, Lolland eller Møn? Så er Ebbes Udlejning et oplagt sted at starte med at kigge efter udstyr man kan leje, for at få det hele til at lykkes. Virksomheden tilbyder nemlig så godt som alle typer udlejning af udstyr, lige fra leje af festtelte og borde og stole, til toiletudlejning. På den måde kan man nemt klare det hele ét sted, og gøre en god handel. Der er flere typer festtelte man kan vælge imellem hos dem, så der er næsten med sikkerhed også et festtelt der passer perfekt til jeres fest eller event. Foruden selve festteltene finder du naturligvis også et godt udvalg inden for tilbehør til festtelte.

Smart og praktisk toiletudlejning

Foruden festtelte tilbyder man som nævnt også en række andre typer udlejning af udstyr til events og fester hos Ebbes Udlejning. Blandt andet toiletudlejning. Man skal altid sørge for at have styr på saniteten når man afholder større events, men heldigvis kan man gøre det hele let for sig selv, ved at indgå samarbejde med Ebbes Udlejning om toiletudlejning og andre typer sanitetsudstyr.

Har du spørgsmål vedr. toiletudlejning, udlejning af festtelte eller andet udstyr til fester og events, kan teamet bag www.teltservice.dk helt sikkert besvare dem.