s

Emhætter og hårde hvidevarer til industri fra degroennehvidevarer.dk

Emhætter og hårde hvidevarer til industri fra degroennehvidevarer.dk

Her er en god mulighed til dig, som kigger efter en prisstærk emhætte

For mange danskere smider emhætten væk for hurtigt. DeGrønneHvidevarer renoverer modeller, der stadigvæk har lang levetid, og de sælger dem videre til en skarp pris. Du hjælper ikke kun din pengepung, men i samme slag er du også med til at hjælpe Jorden. Det er ikke en velbevaret hemmelighed, at det er meget mere miljøvenligt at genbruge, og især når det gælder tunge produkter som emhætter og andre hårde hvidevarer. Mange emhætter fra kvalitetsmærker er designet til at kunne holde længe. Derfor behøver du ikke være bekymret for, at din emhætte går i stykker kort tid efter køb. Som noget nyt tilbyder de også 24 måneders garanti, så du kan være 100 % tryg. Køb modeller fra Frecan Fortune, Silverline, Electrolux og andre bundsolide mærker.

Renoverede industri hvidevarer hos DeGrønneHvidevarer

DeGrønneHvidevarer tilbyder også renoverede industri hvidevarer. Det er meget gedigne maskiner, der kan tåle høj trafik, hver dag. Det kunne være småting, som skulle fikses, men i stedet blev den kasseret af den gamle ejer. Det er en stor skam, men heldigvis kan du glæde dig over at få industri hvidevarer til priser, der er langt under normen. Du kan bl.a. købe professionelle tørretumblere fra Miele. Det er modeller, som kan bruges til storkøkkenet, hospitalet osv., der hvor der virkelig er travlt! Kig nærmere på miljøvenlige, renoverede industri hvidevarer på degroennehvidevarer.dk, og kontakt dem for yderligere info om konceptet og produkterne.

Bestil hvidevarer til professionel brug og til private behov. Find tørretumblere og vaskemaskiner. Køb også køkkenfaciliteter som emhætter og komfurplader til stærke priser. Butikken DeGrønneHvidevarer udskifter hele tiden udvalget, så vent ikke for længe.