Engangsservice i PLA bioplast hos Gågrøn

Engangsservice i PLA bioplast hos Gågrøn

Engangsservice til en picnic m.m.

Gågrøn har specialiseret sig i bæredygtigt engangsservice, men hvor der også er tænkt nøje over design, funktion og farver. På www.gagron.dk finder du et dedikeret sortiment af engangsservice, der sætter et mindre negativt aftryk på miljøet end fx det typiske petrobaserede engangsservice. Det er ikke kun bestik, krus og tallerkner, man kan benytte én gang, men kvaliteten er også til at kunne benytte det flere gange, hvilket naturligvis er bedre for miljøet. Man skal stadigvæk bruge det med omtanke, men det egner sig perfekt til at spise mad på farten eller til havefesten eller en picnic, hvor man ikke har mulighed for at vaske bestikket op igen bagefter. Tag et kig på engangsservice, der også er flergangsmuligheder, samt sortimentet af FSC-certificerede servietter, der ligeledes er bionedbrydelige. Du finder mere info om priser osv. på www.gagron.dk.

PolyLacticAcid bioplast til stærke priser

Der er en større bevidsthed omkring miljøet i dag, end der var for 10-20 år siden, og flere privatpersoner og virksomheder investerer i bionedbrydelige produkter også inden for mademballage. Bioplast er et populært materiale i den miljøvenlige sektor, og PLA (PolyLacticAcid) bioplast er det åbenlyse alternativ til de petrobaserede produkter. Sidstnævnte består bl.a. af råolier, der kan tage flere tusinde år om at blive nedbrudt i naturen. PLA bioplast kan dog stadig ikke smides ned i den almindelige kompostkværn, men man er i stand til at nedbryde det i industrielle kompostkværne, som også tilfører varme. Her skal du kontakte kommunen og se, om de er i stand til at behandle bioplast bestik, glas osv.

Der er stor efterspørgsel efter produkter som bestik, kopper, tallerkner og anden mademballage, hvor der er fokus på bæredygtige principper. Gågrøn fører et stort sortiment af engangsservice, hvor der bl.a. er benyttet materialet PLA bioplast, der er langt mindre belastende for miljøet end det almindelige plastik, der er baseret på råolie med en længere nedbrydning i naturen.