Entreprenør eller mekaniker? Derfor skal du deltage i online maskinauktioner 

Entreprenør eller mekaniker? Derfor skal du deltage i online maskinauktioner 

Fælles for både byggeentreprenører, landmænd, håndværkere og alle de, der arbejder inden for logistik og transport, er typisk, at de bruger masser af maskiner. Er du én af de mange, der konstant er på udkig efter nye varevogne, kraner, gaffeltrucks og lignende? Så er der mere end én god grund til, at du straks bør deltage i en online maskinauktion. 

Hvad er en online maskinauktion? 

En online maskinauktion er en auktion, hvor du kan købe forskellige former for store maskiner. Modsat traditionelle auktioner foregår den dog online. Og dette betyder, at du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. 
 Hver auktion er tidsbegrænset. Dette betyder, at du for eksempel har to dage til at byde ind på en given maskine. Når du opretter dig på den side, der tillader dig at auktionere, bliver du blandt andet bedt om at indtaste dine kontaktoplysninger. Derfor får du også muligheden for at tilvælge en funktion, som gør det muligt for dig at få besked, hver gang nogle overbyder dét beløb, du selv har budt på en given maskine. 

Til den tidspressede 

Online maskinauktioners store popularitet skyldes blandt andet, at denne form for auktion tillader dig at spare oceaner af tid i hverdagen. I stedet for at skulle lede efter en relevant auktion, der ligger i nærheden af dig og sætte tid af til at tage derhen, kan du deltage i forskellige auktioner når og hvor, det passer dig. Du kan deltage i flere auktioner på én gang, og hvis en anden hverdagsopgave presser sig på, kan du vende tilbage til auktionen senere. Online maskinauktioner er oplagte for dig, der konstant er underlagt tidspres. 

De store besparelser 

En online maskinauktion er ikke en garanti for at spare penge. Men engang imellem kan du være heldig og få fat i noget, som du under andre omstændigheder ville være nødt til at betale dobbelt så meget for. 

Online maskinauktioner hos Kapow

Er du klar til at kaste dig ud i auktionfeltet? Så kan du med fordel starte hos Kapow. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med online maskinauktioner. Alle maskiner bliver testet på forhånd, og når du tilmelder dig, får du en fast kontaktperson, som kan svare på de spørgsmål, du måtte have undervejs. God fornøjelse!