Erstat konventionelle produkter med bl.a. menstruations underbukser og naturlig solcreme m.m.

Erstat konventionelle produkter med bl.a. menstruations underbukser og naturlig solcreme m.m.

Natural Living forhandler miljøvenlige menstruations underbukser 

Menstruation underbukser er et opgør med brug-og-smid-væk kulturen for mennesker, der bløder. Dette produkt gør det muligt for dig som privatperson, at vælge et alternativ til engangsprodukter— noget som i lang tid slet ikke eksisterede på markedet vedrørende hygiejneprodukter. Menstruation underbukser hos Natural Living kommer fra mærket WUKA, der fremstiller behageligt undertøj, som har den smarte funktion, at det kan absorbere blod og beskytte mod lækage. Disse menstruation underbukser har et ekstra indlæg, der absorberer og indkapsler, samt beskytter mod lugt. Udover dette, er de ikke meget anderledes end andre former for underbukser. Menstruation underbukser er nemlig lige så behagelige og genanvendelige som almindelige trusser, og kan bruges uanset om du sidder ned, dyrker sport eller sover. Vil du derfor gerne tage et skridt væk fra engangsprodukter, er menstruation underbukser bestemt en mulighed, som er værd at overveje!

Pas på dig selv og miljøet med naturlig solcreme

Et andet produkt, der beskytter, er solcreme. Hos Natural Living forhandles derfor også et flot udvalg af miljøvenlig og naturlig solcreme. Produkterne under kategorien naturlig solcreme er håndplukket ud fra et ønske om, at kunne forhandle produkter, der hverken skader havmiljø eller din hud. Dette betyder at al naturlig solcreme kommer i emballage af metal eller pap, hvilket gør dem enten genanvendelige eller komposterbare. Desuden er udvalget forsvarligt produceret i Europa og fås med forskellige SPF-faktorer, der går fra SPF15 til SPF50. Det bemærkelsesværdige ved naturlig solcreme fra Natural Living er dog brugen af et fysisk solfilter i modsætning til det klassisk kemiske solfilter. Et kemisk solfilter er fremstillet af syntetiske stoffer, der er mistænkt for at være både hormonforstyrrende og skadeligt for vores havmiljø. I modsætning til dette, er et fysisk solfilter naturligt udvundet fra jorden. Dette beskytter ved at lægge sig som en hinde på huden, der reflekterer solens UV-stråler. Et fysisk solfilter er derfor fuldt ud bæredygtigt, idet det hverken skader dig eller naturen, og naturligvis det eneste form for solfilter, der benyttes i naturlig solcreme fra Natural Living.

Læs i detaljer om menstruation underbukser og naturlig solcreme på www.naturalliving.dk, hvor du ligeledes kan læse mere om bæredygtighed generelt, hvis din interesse for emnet er begyndt at spire.