Familieforøgelse på vej? Find sikkert og stimulerende babylegetøj hos Legebyen.dk

Familieforøgelse på vej? Find sikkert og stimulerende babylegetøj hos Legebyen.dk

Livet forandrer sig, når en baby melder sin ankomst. Inden da skal enormt mange ting købes og gøres klar, så baby får den bedste start på livet. Godt babylegetøj er en vigtig anskaffelse for babys udvikling, og hos Legebyen.dk finder du et stort udvalg af sikkert og stimulerende babylegetøj, der er med til at fremme dit barns udvikling.

Godt babylegetøj til den nyfødte

En nyfødt på 0-3 måneder elsker at se på ansigter og interesserer sig for stemmer, mimik og interaktion. Helt i starten kan barnet kun fokusere på 30-50 centimeters afstand og se i sort-hvid-kontraster. Senere er barnet i stand til at skelne mellem skarpe farver som rød og gul. 

Til den nyfødte er babylegetøj i klare farver et godt valg. Det kan f.eks. være et aktivitetstæppe med et enkelt stykke legetøj, så barnet ikke bliver overstimuleret, eller en folde-ud-bog. Samtidig kan en uro over puslebordet fungere som god underholdning, når baby skiftes, og en spilledåse med fine melodier er et godt stykke legetøj, når barnet skal falde til ro. 

Husk dog på, at barnet ikke selv kan lege endnu, og at nærhed med forældrene er den bedste stimulans.

Sansetæpper og bidelegetøj til 3-6 måneder

En baby på 3-6 måneder kan bevidst gribe efter og give slip på legetøj. Her begynder barnet at forstå reaktioner og eksperimentere med at vende sig fra ryg til mave og vice versa. Samtidig begynder tænderne at bryde frem. Alt dette stiller nye krav til babylegetøjet.

Til denne alder kan du med stor fordel vælge babylegetøj, der rasler og knitrer, såsom en rangle eller et sansetæppe. Når tænderne bryder frem, er bideringe et hit at gnubbe gummerne på.

Vær opmærksom på, at babylegetøjet ikke er for hårdt eller tungt. Da barnet er ved at lære at holde om ting, er der risiko for, at det taber legetøjet ned i hovedet på sig sig selv, og det skal selvfølgelig ikke gøre ondt. Da baby vil putte alt sit legetøj i munden, er det ligeledes vigtigt med legetøj i forskellige materialer.

Sikkert legetøj hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk finder du legetøj til de mindste tilpasset din babys alder, sanser og motoriske evner, og som opmuntrer og støtter barnet i at styrke greb og hånd-øje-koordination. Da sikkerhed er Legebyen.dks højeste prioritet, tilbyder de udelukkende babylegetøj lavet i højkvalitets materialer, der er fri for farlige stoffer og skånsomme mod barnets sensitive hud. Du kan således trygt lade din baby udforske legetøj fra Legebyen.dk.