s

Familiepsykologerne tilbyder parterapi og familiesamtaler i trygge omgivelser

Familiepsykologerne tilbyder parterapi og familiesamtaler i trygge omgivelser

Familiesamtaler i trygge omgivelser

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er en meget høj faglighed og ekspertise. Familiepsykologerne har i mange år arbejdet som psykologer i Århus, og har igennem alle årende tilbudt kompetent hjælp og rådgivning. Har du brug for at snakke med en professionel om nogle problemer du går igennem fx med din familie, tilbyder de bl.a. familiesamtaler. Det smarte ved en familiesamtale er, at hele familien kan være fælles om rådgivningen og problemløsningen. På deres hjemmeside kan du læse mere om deres familiesamtaler, og hvis du har spørgsmål til hvordan deres familiesamtaler forløber, kan du også altid kontakte dem over telefonen.

Givende parterapi

Du kan også benytte dig af deres klinik hvis dig og din partner har behov for parterapi. Parterapi kan være enormt givende for et parforhold, idet i til parterapien kan få vendt nogle problemer og ømme punkter som i måske ikke var klar eksisterede. Med en kompetent og professionel psykolog kan i med parterapi arbejde jer igennem svære tider og måske kommer igennem det med et fornyet og forstærket parforhold. På deres hjemmeside kan du finde deres kontaktinformationer og du kan læse om deres mange forskellige former for terapier, og du kan derigennem finde frem til den terapi, som du finder mest relevant for jer.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og læs mere om deres udvalg af samtaler og terapier, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem hvis du har nogle spørgsmål.