Find alt i lamelparket og plankegulve hos Billige Trægulve

Find alt i lamelparket og plankegulve hos Billige Trægulve

Plankegulve i eg og lærk – Vælg overfladeoverbehandling med lak eller olie

På www.billigetraegulve.dk kan du gå på opdagelse i plankegulve af træsorter såsom eg og lærk, der fås med overfladehandlingerne lak eller olie. Lige gyldigt hvilken træsort du foretrækker finder du altså en version, der passer dig. Plankegulve er flotte uanset hvordan de behandles, og hos Billige Trægulve er de desuden særdeles billige. De mange plankegulve i webshoppen importeres direkte fra nogle af Europas førende producenter, der altid sørger for kvalitet i verdensklassen. Gennem mange år har Billige Trægulve formået at opbygge et solidt forhold og samarbejde med disse leverandører, sådan at kvalitet ikke behøver at gå på kompromis med pris.

Find lamelparket i eg, ask eller bøg på www.billigetraegulve.dk

Parketgulve på www.billigetraegulve.dk omfatter også lamelparket overfladebehandlet med enten lak eller olie. Her føres træsorterne eg, ask og bøg til særdeles fornuftige priser. Lamelparket betyder at brædderne er lamelopbyggede, og altså beklædte med en af de flotte skandinaviske træsorter nævnt ovenfor. Vælger du lamelparket kan du desuden sagtens installere gulvvarme, da gulvene er godkendt til dette. Derudover får du hele 20 års garanti! Med lamelparket investerer du derfor ikke bare i en funktionel løsning, men ligeledes i flotte gulve, der er produceret i hårdt træ og derfor utroligt behagelige at betræde. De enkelte gulve har selvfølgelig også deres egen charme, da træets naturlige spil aldrig er præcis det samme. Er du i tvivl om præcis hvilken lamelparket, der vil passe perfekt i din bolig, kan du sagtens få tilsendt en gratis vareprøve på de træsorter du finder mest interessante.

Besøg www.billigetraegulve.dk, hvis du vil gå på opdagelse i de mange muligheder, der ofte er på udsalg pr. kvadratmeter til nogle af markedets bedste priser.