Find både dørbeslag og dørhamre, der matcher indretningen, på www.moller-mammen.dk

Find både dørbeslag og dørhamre, der matcher indretningen, på www.moller-mammen.dk

Det rigtige dørbeslag fuldender looket

Du finder dørbeslag i alverdens former og varianter hos Møller & Mammen. Dørbeslag er nemlig en masse ting, og derfor finder du både dørhamre, dørhængsler og meget mere i kategorien af dørbeslag. Det er endda utroligt nemt for dig at finde netop den variant, du søger, da de har været så venlige at inddele i underkategorier. På den måde er det nemt og hurtigt for dig at finde de helt rette beslag til netop dit projekt. Gå selv på udkig i underkategorier, som toiletlåse og -besætninger, dørstoppere og -holdere, samt dør- og kahytskroge m.fl. Mulighederne er mange i det flotte sortiment.

Match også beslagene med en praktisk dørhammer

Gør din hoveddør mere eksklusiv med en smuk dørhammer fra Møller & Mammen. Dørhamrene forhandles i en bred vifte af varianter, så du kan vælge mellem flere farver og design. Så hvad end du ønsker dig en detaljeret og unik dørhammer eller blot en mere afdæmpet model, er det at finde i sortimentet. Vælg selv mellem dørhamre formet som løvehoveder, delfiner og andre dyr eller blot den klassiske, men stilrene, runde hammer. Lige meget hvilken hammer, du falder for, er du sikret høj kvalitet og unikt udvalg hos Møller & Mammen.

Møller & Mammen er isenkræmmeren, du altid kan søge til, når du mangler den ene eller anden lille detalje eller dims til hjemmet.