s

Find bomberør i høj kvalitet og Royal fyrværkeri til gode priser hos Kongkrudt

Find bomberør i høj kvalitet og Royal fyrværkeri til gode priser hos Kongkrudt

Bomberør i forskellige størrelser

Hos Kongkrudt findes Sjællands største udvalg af bomberør, til gode priser. Bomberør er til dem som ønsker noget fyrværkeri som varer lidt længere tid, og hvor flere forskellige slags farver og lys kan nydes ad gangen. Bomberørene lover et kraftigt og smukt resultat, hvor at der kan købes forskellige størrelser af bomberør, alt efter hvad man ønsker sig. Bomberør er et godt valg hvis man vil have noget mere sikkert fyrværkeri, da de meget brugervenlige og nemme at tænde. Udvalget hos Kongkrudt findes i flere forskellige prisklasser, alt efter hvor meget krudt man ønsker og til hvor mange penge. Der gøres dog opmærksom på at krudtet ikke må sendes, så derfor skal det afhentes nær Næstved eller omkringliggende byer på Sjælland. Læs eventuelt mere om udvalget på www.kongkrudt.dk.

Royal fyrværkeri

Der tilbydes hos Kongkrudt også et stort udvalg af Royal fyrværkeri, som er den største leverandør af fyrværkeri i Danmark. Hvis der ønskes ekstra gang i nytårsaften, er Royal fyrværkeriet et godt valg, da der loves flotte resultater. Der findes på www.kongkrudt.dk en masse forskellige slags Royal fyrværkeri, bl.a. bomberør, batterier, raketter og meget andet. Royal fyrværkeriet tilbydes i enkelte stykker eller i samlede pakker, hvor der ofte kan opnås gode tilbud, ved køb af mere fyrværkeri. Resultatet og effekterne fra Royal fyrværkeriet er ikke til at tage fejl af, hvor man vil få en uforglemmelig aften, med Danmarks flotteste krudt. Klik eventuelt ind på www.kongkrudt.dk og undersøg dine muligheder.

Besøg Kongkrudt allerede i dag, hvis du er på udkig efter krudt og fyrværkeri til nytårsaften. Udvalget af krudt er stort, og der kan helt sikkert findes noget til alles smag og ønsker.