s

Find den rette skurvogn hos DC-Supply – mulighed for flere container mål

Find den rette skurvogn hos DC-Supply – mulighed for flere container mål

På www.dc-supply.dk kan du leje eller købe en skurvogn

Såfremt du leder efter en skurvogn, så er det værd at overveje en af de mange containermodeller på dc-supply.dk. Hvis du handler hos DC-Supply, får du en specialbygget skurvogn med de rette features. Der kan bl.a. nævnes en kontorskurvogn med køkken, der kan anvendes som kantine, kontor eller lignende. Denne form for skurvogn er ordentligt isoleret og kommer med varmeelementer, belysning og andre specifikationer, der er nødvendige i et køkken eller et kontor. Uanset om du leder efter en midlertidig kontorløsning, eller du er på udkig efter en skurvogn til dit byggefirma, kan du spare penge både ved at leje eller købe hos DC-Supply. Her forhandles bl.a. skurvogne med en længde på 20 fod.

Der tilbydes et væld af container mål og mange forskellige muligheder

DC-Supply tilbyder et væld af containermål. Længderne finder du på 6, 8 og 10 fod, der kendetegnes som minicontainere. På www.dc-supply.dk finder du også et stort udvalg af containere i det klassiske mål på 20 fod, men også modeller med en længde på 40 fod. Højden er også en variabel, der kan spilles med. Hvis der ønskes lidt ekstra i højden, giver det mening at vælge containeren som high cube. Du kan naturligvis læse mere om de forskellige container mål og modeller på dc-supply.dk, hvor du også kan se de præcise dimensioner.

Hos DC-Supply er det muligt at designe egen container eller vælge ud fra en af de eksisterende typer. Uanset om du leder efter at leje en skurvogn eller købe en fragtcontainer (ny eller brugt), er du i stand til at få et godt tilbud ved at udfylde formularen på dc-supply.dk. Mere info om de forskellige container mål kan også findes på hjemmesiden.