s

Find din nye høhæk eller staldindretning til køer hos Dan Egtved og få topkvalitet

Find din nye høhæk eller staldindretning til køer hos Dan Egtved og få topkvalitet

En praktisk høhæk der tager hensyn til både landmand og dyr

Som med enhver anden typer inventar til stalde, både kvægstalde, grisestalde, hestestalde og andre landbrugsdyrestalde, er en slidstærk kvalitet et absolut must, når man fremstiller udstyr. Heldigvis kan der ikke sættes en finger på staldinventar fra www.dan-egtved.dk, hvilket deres kategori høhæk er et glimrende eksempel på. I kategorien høhæk til kvæg bliver man lige nu præsenteret for tre forskellige robuste og smarte design, som nok skal kunne holde i ekstra lang tid. En høhæk fra den danske producent er designet, så den både er optimeret i forhold til dyret, samt til landmanden selv. Det vil sige, at høhækken både er nem at fylde op, og nem for kreaturet at komme til at spise fra. Helt sådan som det bør være.

Se hele udvalget af staldindretning til køer på dan-egtved.dk

Udover en høhæk finder man også en række andre typer produkter inden for staldindretning til køer hos Dan Egtved, bl.a. frostfri vandsystemer, drikkekopper og drikketrug, marktrug, foderopbevaring og meget mere. Præcis som det gælder med høhække fra kataloget, er alle andre typer staldindretning, man finder hos dem, designet til at holde i mange år, og til både at være nemt for dyret at komme til og at anvende for landmanden.

Har du spørgsmål vedrørende høhæk eller andre typer staldindretning til køer fra producentens katalog, kan du altid rette henvendelse til deres kundeservice, som både er flinke at snakke med, samtidig med at de ved en masse om emnet.