s

Find en isoleret container samt High Cube containere i sortimentet hos DC-Supply

Find en isoleret container samt High Cube containere i sortimentet hos DC-Supply

High Cube containere

Der findes hos DC-Supply et bredt udvalg af fede løsninger til forskellige behov, herunder deres lækre High Cube containere. Med en High Cube container får man en model med ekstra højde I forhold til en standard container, men samme længde i fod. High Cube containeren kan være meget benyttelig, når der skal fragtes gods med ekstra højde, som gør det til en ideel og nemmere løsning. Modellerne findes både som standard offshore, eller offshore med sidedøre. På den måde kan man vælge lige præcis den løsning der er bedst for en selv. Der leveres High Cube containere i enten 20 eller 40 fods størrelser, hvor at offshore kun fås i 20 fods. High Cube modellerne byder på 5m3 større rum, blot ved den ekstra højde. Læs eventuelt mere om mulighederne på www.dc-supply.dk.

Isoleret container i topkvalitet

DC-Supply byder også på et stort udvalg af isoleret containere, i den bedste kvalitet. Disse containermodeller er en god løsning, hvis man skal fragte gods der skal holde sig tørt og sikkert. En isoleret container leveres som standard i en 20 fods længde, men fås også i 40 fods. En isoleret container kan specielt være god i vinterhalvåret, hvor man er specielt udsat for kondens og større temperaturudsving. Derfor er sådan en container fra DC-Supply en ideel løsning til dig, hvis du søger en sikker og tør måde at transportere dit gods. En isoleret container fra DC-Supply kan indrettes efter egne behov, hvis der fx ønskes mere lys, varme, ventilation eller andet. Undersøg mulighederne på www.dc-supply.dk.

Besøg DC-Supply allerede i dag, og find de bedste løsninger til dig, når du skal fragte dit næste gods trygt og sikkert.