s

Find et bredt udvalg af udstyr til din hund hos CanisVitae

Find et bredt udvalg af udstyr til din hund hos CanisVitae

Alt du kunne ønske dig i hundeudstyr

Det er ikke nogen overdrivelse hvis man siger at de har alt i hundeudstyr hos www.canisvitae.dk, eller i hvert fald tæt på. Faktum er i hvert fald, at man lige nu finder så forskellige typer produkter til hunde som hundehalsbånd og hundeseler samt KovaLine til kæledyr og naturlige hundesnacks. Der er især én fordel ved at handle hos en forhandler som CanisVitae, og det er at kvaliteten altid er skruet helt op. Du kan derfor godt regne med at du gør en god handel når du shopper hos dem, uanset hvilken type hundeudstyr du ender med at putte i indkøbskurven.

Rens dine dyrs sår med KovaLine

Ét af de produkter man finder hos dem, er KovaLine til kæledyr. De fleste hundeejere kender sikkert til, at ens hund af og til får skrammer, når man f.eks. har været en tur nede i parken og lege med den. Det er netop her at KovaLine til kæledyr kommer ind i billedet, som en smart og effektiv måde at rense sår og skrammer som hunden evt. måtte have pådraget sig. KovaLine til kæledyr fås både som salve, sæber, creme og wipes, og i alle fire tilfælde er der tale om en særdeles effektiv type sårrens, som er let at anvende.

Har du spørgsmål vedrørende KovaLine til kæledyr eller andre typer hundeudstyr fra kataloget hos forhandleren, kan du altid kontakte dem og få et par gode råd ganske gratis.