s

Find et bredt udvalg af udstyr til stalde i høj kvalitet hos Dan Egtved

Find et bredt udvalg af udstyr til stalde i høj kvalitet hos Dan Egtved

Mangler du et par gode nye høhække til stalden eller marken, og er du ekstra kvalitetsbevidst omkring hvilke produkter du bestiller? Så er Dan Egtved den helt rette forhandler at starte med at kigge forbi. Her finder du udover høhække også en lang række andre gode løsninger, blandt andet drikkeløsninger i forskellige design. Vil du vide om nogen af fordelene ved det danske kvalitetsmærke og deres produkter, så læs videre i artiklen herunder.

Bredt udvalg af høhække

Dan Egtved er et velkendt navn inden for landbrugsudstyr af forskellig art. Deres katalog inkluderer blandt andet et bredt udvalg af høhække og høkrybber. Man kan bl.a. vælge modeller til hø og modeller til wrap, halm eller frøgræs. Der er desuden både høhække der er designet specifik til grise, køer, får og heste.

Af forskellige typer produkter du kan vælge imellem inden for kategorien høhække lige nu, kan blandt andet nævnes slow feeder, høhæk til grise, hødispenser, høhæk med sparefunktion og flere andre typer.

Fælles for alle typer høhække i kataloget fra Dan Egtved, er at man sørger for at holde et højt niveau af kvalitet, der sikrer at man har gavn af sit nye staldinventar i ekstra lang tid. I øvrigt en generel tendens for det danske mærke.

Drikkeløsninger i høj kvalitet

Udover høhække, er www.dan-egtved.dk blandt andet også førende leverandør inden for drikkeløsninger. Her gælder det igen at et godt og velassorteret udvalg af drikkeløsninger sikrer, at man kan finde en løsning der passer ekstra godt til ens behov. Af forskellige typer drikkeløsninger lige nu kan blandt andet nævnes drikketrug, drikkekopper, martrug, frostfri systemer samt en række typer tilbehør til deres drikkeløsninger.

 

Har du spørgsmål vedrørende drikkeløsninger, høhække eller andre typer staldinventar og landbrugsudstyr fra kataloget hos forhandleren / producenten, kan du altid kontakte dem og få en uforpligtende snak.