s

Find foder i topkvalitet til din kat eller hund på www.hike.dk

Find foder i topkvalitet til din kat eller hund på www.hike.dk

Kornfri kattemad med naturlige ingredienser 

Er du ofte på udkig efter foder til din kat, der ikke kun er sundt, men også er med til at gøre din kat mere energisk og fokuseret? Så kan du få stor gavn af at tage et kig på deres hjemmeside. HIKE har nemlig i mange år specialiseret sig i at producere og sælge hundemad og kattemad, der er sundt og nærende for dyrene. Start med at tag et kig på deres kornfri kattemad. Kornfri kattemad er en sundere løsning end almindelig kattemad, idet det ikke indeholder korn, ris eller majs. Derudover indeholder deres kornfri kattemad udelukkende naturlige ingredienser, og der er derfor ikke tilsat kunstige aromaer eller smagsstoffer.

Find den rigtige hundemad til din hund

Du kan  med stor fordel tage et kig på www.hike.dk, hvis du er på udkig efter det helt rette kattemad eller hundemad. De har stor erfaring med at producere og sælge hundemad, og ved derfor også hvad der er sundest for en hund at indtage livet igennem. De har derfor samlet mange forskellige produkter indenfor hundemad, sådan at du kan finde det mad, der passer bedst til din hunds race, størrelse og alder. De går meget op i deres kunders tilfredshed, og har du derfor nogle spørgsmål til foderets indhold, priser eller andre ting, kan du altid fange dem over telefonen, hvor de sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du både kan se deres udvalg af produkter samt handle dem over deres online webshop, hvis du ønsker en nem og hurtig handel.