s

Find hjælp til at få malet dine vægge på www.mcmaler.dk

Find hjælp til at få malet dine vægge på www.mcmaler.dk

Få malet væggene ekstra grundigt

Det lyder som en simpel opgave at male vægge, men der er mange forhold og rækkefølger, der skal tages hensyn til angående maling af vægge. Rækkefølgen man skal gå frem efter, er ligeledes enorm vigtig så malerarbejdet bliver ekstra grundig udført. Hos MC Malerforretning er det vigtigt at alle flader, som skal males, bliver bearbejdet ekstra grundigt, så resultat bliver så flot som muligt. Derfor tilbydes der, hos MC Malerforretning, ikke kun maling af vægge, men derimod også fulde malearbejde-løsninger, således at der udover maling af vægge, tilbydes maling af bl.a. loft og andet træværk. Et malerprojekt vil normalt forløbe, så der startes med loftet og herefter væggen og til slut paneler og karme. For at malingen af vægge er ekstra grundig, anbefales det at væggene males flere gange og at tørretiden overholdes. Når alt er tørt, fjernes alt tape og vægge og paneler gås efter med en fugepistol. Resultatet er en flot væg.

Få hjælp til maling efter vandskade

Hos MC Malerforretning tilbydes der også hjælp, når uheldet er ude, og du har brug for professionel hjælp efter fugt og vandskader, det kunne f.eks. være maling efter vandskade.

Om skaden er sket i det private hjem, i boligforeningen eller i erhvervsvirksomheden, så står MC Malerforretning altid parat og klar til at udrede problemet, og deres store erfaring med udredning af vand og fugtskader, gør at du trygt kan henvende dig hos dem, og lade dem ordne og klare svære og krævende opgave, såsom opsætning af nyt tapet og maling efter vandskade. Har du mistanke om kommende vandskade eller har du haft en vand- eller fugtskade, så tøv ikke med at kontakte MC Malerforretning allerede i dag. De kommer hurtigst muligt og ser på skaden, og du tilbydes derefter et gratis og uforpligtende tilbud angående reparation af den eventuelle skade. Hos MC Malerforretning er ingen opgave for lille eller stor, om det så gælder opsætning af tapet eller maling efter vandskade og du vil altid få et flot slutresultat.